Bolest Marka Đokovića
Svet

18 Aprila, 2022 16:10

Tajni život trećeg brata: Jelenu i Sašku znate, a ovo je misteriozna devojka Marka Đokovića. Evo šta Dijana misli o njoj

Devojka Marka Đokovića, treća snaja porodice Đoković prava je lepotica

Srpski teniser i mlađi brat Novaka Đokovića, Marko Đoković za razliku od svoje braće Noleta i Đorđa ne voli mnogo da se eksponira u medijima. Njegov privatan život sakriven je od javnosti a o njegovoj devojci, prelepoj Brazilki ne znamo skoro ništa.

Prelepa, autentična dizajnerka osvojila je srca mnogih zbog izuzetne harizme i neposrednosti a sve je oduševio i njen prirodan izgled.

Pročitajte: Đokovići progovorili o problemima u braku! Srđan otkrio kakav je u napadu ljubomore!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Devojka Marka Đokovića osvojila njegovo srce – Zajednički život na Majorki

Iako je nedavno isplivala i informacija da su se Marko i Letisija venčali, ove navode demantovao je njegov otac Srđan Đoković.

– Svadba naše dece je nešto najlepše što možemo kao roditelji da doživimo i to sigurno nećemo kriti kada se desi, to je nešto zbog čega smo ponosni – objasnio je Srđan Đoković tada za „Blic“.

Marko i Laticija žive na Majorki, gde on radi na jednoj teniskoj akademiji a njihovim planovima skoro nikad ne govore putem društvenih mreža. Zato se i o Letisijonoj poruci ljubavi upućenoj Marku priča i dan-danas.

Pročitajte: ĐOKOVIĆI, IZVINITE ŠTO SAM VAM OTEO DEDU! Optuženi priznao otmicu: Na taj korak sam se odlučio da bih došao do novca za lečenje sestrine bolesne dece

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leti Tessari (@letitessari)

Letisija je Marku posvetila emotivne reči i još jednom potvrdila da su njih dvoje veoma srećni i zadovoljni. Njeno emotivno pismo prenosimo vam u celosti:

Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam… ne znam odakle da počnem… jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se. Ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kako se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo… Volle bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim – napisala je Leti na društvenim mrežama.

Pročitajte: NOVA SNAJKA ĐOKOVIĆA OTKRILA KAKVI SU ZAISTA! Voditeljka progovorila o Dijani i Srđanu, ali i Jeleni Đoković!

Dijani i Srđanu Đokoviću srce je puno što su sva tri sina srećna u ljubavi.

On je takođe dodao da je Marko u godinama kada bi mogao da počne da razmišlja o svečanom činu, ali da se on i njegova supruga Dijana ne mešaju u odluke svojih sinova. Poznato je da su Srđan i Dijana velika podrška svojoj deci i da je majka Noleta, Marka i Đorđa svekrva koja se samo poželeti može. Ona je prihvatila i Jelenu i Sašku a čini se i da o Letisiji ima lepo mišljenje.

Znate kako, ni ja nisam nikoga pitao kada sam birao za sebe, pa sam tako vaspitavao i moje sinove. Mi se nismo mešali i nećemo se mešati u njihove odabire, ali sam potpuno siguran da je Marko napravio pravi izbor – završio je Srđan s sigurni smo i da Dijana deli suprugovo mišljenje.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot / Instagram / Ata Images