Svet

18 Marta, 2022 09:00

Dirljiva porodična uspomena Kneza i Ksenije Knežević će vam istopiti srca!

Većina očeva smatra da majka igra najznačajniju ulogu u životu ženske dece, ali ipak, i otac ima podjednako veliki uticaj na njihov emotivni i pshološki razvoj. Zdrav odnos između oca i ćerke je jako bitan, jer očevi imaju specifičnu ulogu u njihovom životu.

Kada je uplovila u muzičke vode, pretalentovana Ksenija nije ni slutila da će biti planetarno poznata. Pevačica koja zrači lepotom i harizmom mnoge lepotice je ostavila u senci. A kakav odnos Knez neguje sa svojim ćerkama bilo nam je poprilično jasno kada se odigravalo takmičenje za „Evroviziju“, a Knez strastveno pratio nastup mezimice.

Knez je jednom prilikom otkrio i kakve savete je dao svojoj naslednici kada je uplovila u muzičke vode.

– Da ne kasni, zato što je stalno kasnila. Žene generalno kasne zbog šminke, garderobe i svega. Rekao sam joj: „Molim te, trudi se da ne kasniš“. To je ključna stvar i mislim da me je poslušala i smanjila je to najminimalniju moguću meru – rekao nam je Knez kroz osmeh.

A sada je isplivala stara fotografija porodice Knežević. Naime, Njih dvoje su krasili naslovnu stranu jednog magazina devedesetih godina, a kada je uporedimo sa njima danas, teško biste prepoznali mladu pevačicu.

Na jednom Instagram profilu pojavila se fotografija naslovne strane jednog magazina na kojoj se nalaze pevač Nenad Knežević Knez i njegova starija ćerka, članice grupe Hurricane Ksenija Knežević.

Fotografija nastala je davne 1996. godine, a ono što je vidno jeste koliko su se otac i ćerka promenili. Knez je na ovoj fotografiji imao dugu tamnu kosu koju je vezao u rep.

On na pomenutoj naslovnici u naručju drži svoju ćerku, koja je u međuvremenu postala veoma popularna na srpskoj estradnoj seceni kao članica grupe Hurricane. Jedan upečatljiv detalj ističe i danas Ksenijinu lepotu, a to je boja njenih očiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @foto.nostalgija

Inače, nije tajna koliko je Nenad Knežević Knez veoma posvećen otac, a o ćerkama Andrei i Kseniji svojevremeno govorio je ovako:

— Uvek sam ih podržavao u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god… samo da mi kažu: “Tu smo. Dobro smo”. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam  ispričao je jednom prilikom Knez za „Story“ .

Pročitajte: Aca Lukas pokazao fotografiju koja dokazuje da je Konstrakta imala vezu u žiriju izbora za pesmu Evrovizije? (FOTO)

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES/INSTAGRAM