Scandal

27 Novembra, 2020 22:00

Đani BESAN na kolege! „Šta će mi KURTA i MURTA na svadbi! Pozvaću desetak kolega na veselje i to je to!“

Đanijev stariji sin Miloš nedavno se venčao, a svadba je zbog korone odložena za proleće, pa je neko nedavno pitao pevača koga sa estrade planira na veselju, piše novi SCANDAL!

„Nisam ja više budala da me svi vuku za nos!“

I umesto da nabroji kolege koje će dobiti pozivnice, Đani je planuo i počeo da viče: – Ma kakve kolege, kakva estrada, pun mi ih je kurac! Šta će mi kurta i murta na veselju da me posle ogovaraju i da mi nabijaju nož u leđa! Ima da pozovem desetak kolega za koje znam da su mi odani prijatelji i to je sve! Cirkus da pravim ne pada mi na pamet! Nisam ni ja tolika budala kao što mnogi misle -siktao je Đani, a verovatno je tako postupio jer su ga mnoge kolege s kojima je bio i te kako blizak u poslednje vreme razočarale.

Podsetimo, Đani se posebno razočarao u Darka Lazića i Andreanu Čekić s kojima je bio i te kako blizak prijatelj, a ni jedno, ni drugo ga nisu ni pozvali kad mu je bilo najteže zbog incidenta kad je u vreme vanredne situacije bio na piću u jednom hotelu, pa je zbog toga zaradio i kućni pritvor, ali i veliku novčanu kaznu. Sa druge strane, i on i njegova žena Slađa uvek su bili tu i za Darka i za Andreanu, pa je pevač utoliko više razočaran. Čak je i javno izrazio ljutnju, pa je tada rekao: – Posle svega, zvalo me je samo nekoliko kolega, pamti pa vrati!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ