Svet

23 Novembra, 2020 20:00

Ne žali para! Đani zbog POROĐAJA snajke PUKO 70.000 €!

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa sitno broje do rođenja unuka Nikole i ubrzano sređuju stan za sina i snaju, piše novi broj tabloida SVET.

Đani od marta nema redovne prihode, ali nije štedeo da sinu, snajki i unuku koji stiže na svet za koji dan, sve obezbedi!

Miloš i Nina žive u kuli pored Đanijeve i Slađine u Beogradu na vodi. Udaljeni su bukvalno par minuta hoda. Svi nestrpljivo čekaju bebu, a Đani i Slađa su se ponudili da im opreme ceo stan i nisu štedeli. Dečija soba je kao za princa. Počevši od kreveca koji su naručili iz inostranstva sa posebnom gravurom na uzglavlju, pa nemačke ljuljaške sa različitim opcijama za smer ljuljanja, intenzitet, muziku… Zamislite da bebin krevetić može da greje, hladi, blago masira. Stigla su i kolica, dva modela jer Slađa nije mogla da se odluči koja su joj lepša. Ma šou su baba i deda, odlepili su potpuno, sin i snajka im se samo smeju – priča nam prijatelj porodice Trajković i dodaje da je i stan, iako nov i sređen u fulu, pretrpeo izmene.

– Iako mu ništa nije falilo, pošto su ga u potpunosti sredili i opremili najkvalitnijim nameštajem, sad su smislili da njihovu spavaću i dečiju sobu pregrade staklenim zidom kako bi u svakom trenutku mogli da vide bebu. Naravno, obezbedili su i one kamerice za video nadzor, najsavremeniji bebi alarm koji reaguje na svaki pokret i zvuk.

– U ovoj krizi glupo je pričati šta je koliko plaćeno i gde je kupljeno. Recimo da sam dobar matematičar i organizator i da sam u dogovoru sa Đanijem i sa decom uspela da ostvarim neke svoje želje koje sam imala za unuka. Naravno, sve su oni aminovali, jer oni tamo žive i njihovo je dete. Na stranu to što će deda i baba da ga razmaze samo tako. Bože zdravlja, samo nek nam podare što više unučića, da nam kuća bude puna dece – kaže za SVET Slađa koju smo uslikali prošle nedelje u šetnji sa Đanijem, sinom i snajkom Ninom.

Pevač je imao nekih obaveza, pa je morao da ode, dok su njih dve prošetale do obližnjeg tržnog centra gde su uz kaficu u restoranu “Avenia” finiširale planove oko porođaja koji samo što nije.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET