Scandal

14 Oktobra, 2020 21:00

Ceca uživa na Kipru u RENOVIRANOJ VILI! Samo joj fali UNUK Željko!

Ceca je konačno našla vreme za sebe, pa je otputovala na Kipar u svoju vilu na odmor piše novi SCANDAL! Sa njom su sestrta Lidija, njen muž i deca, pa svi porodično uživaju i opuštaju se! Niko pak ne zna da je Ceca renovirala deo vile na Kipru, pa im je ugođaj još bolji i lepši.

Ne može da podnese što se razdvojila od bebe!

– Ceca je pre korone rešila da sredi deo vile na Kipru, tako da je iz Beograda angažovala radove i sve je pratila putem telefona. Ona ima ljude koji brinu o vili kada ona nije tamo, pa im je sve prepustila mirne glave jer je reč o ljudima s kojima radi godinama i u koje ima poverenje – objašnjava izvor za SCANDAL! i nastavlja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

– To je sve odradila pre korone nadajući se da će moći da pođe na letovanje sa unukom, snajkom i sinom, ali bilo je šta je bilo. Uostalom, pandemija nam je svima poremetila planove, pa tako i Ceci. No, Bože moj, svi su dobro, živi i zdravi, a letovanja će tek biti – kaže izvor i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

– U svakom slučaju, Ceca se sada odmara u novom ambijentu. Prija joj i što nema gužve jer joj je odmor bio preko potreban, a nije joj ni dosadno jer su joj tu sestra i zet. Jedino joj nedostaje unuk Željko. Toliko se navikla na njega da ne može ni dan da zamisli da ga ne vidi i ne čuje. Na svakih deset minuta zove Veljka i Bogdanu na video-poziv i onda peva unuku. A on sve zna, ko mator! Ozari se kad je vidi, baš je vezan za Cecu jer ga ona često čuva. Ali eto idućeg leta očas posla, pa će ići svi zajedno na letovanje – završava izvor SCANDALA!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!/INSTAGRAM