Svet

16 Avgusta, 2020 14:00

SVET NA GAJBI KOD Bobana Rajovića! Za VILU dao 300, a za opremanje 200 hiljada!

Boban Rajović sa suprugom Draganom uživa u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi koju je pre 10 godina kupio od koleginice Dragane Mirković. Vilu je platio 300.000 evra, a za njeno opremanje je potrošio još 200.000, ali ne žali ni paru.

Želeo je da kuća ima porodičnu atmosferu i toplinu (mada dve ćerke i sin sada žive u Danskoj), pa je preneo mnoge komade nameštaja iz njihovog starog stana u Kopenhagenu. Iako je to vreme obeležila borba i naporan rad, Boban želi da ga nešto stalno podseća kako su bili srećni i u 70 kvadrata i bez novca koji sada imaju.

Sada se baškare u više od trista kvadrata. Kuća ima dva sprata i podrum gde pevač provodi najviše vremena. Tu dovodi prijatelje ili sa sinom kada je u Beogradu, prati sva sportska dešavanja na ogromnom televizoru.

Na poslednjem spratu je prostrana spavaća soba sa kupatilom kakvo je Boban godinama sanjao – dve tuš kabine, dva lavaboa, veliki balkon i komocija u svakom smislu te reči.

“Uložili smo veoma mnogo novca u renoviranje i opremanje kuće, ali to je moja najzdravija investicija u životu. Volim da kažem sam od Draganinog gardrobera napravio spavaću sobu. Spavam u garderoberu Dragane Mirković. Bog mi je dao da imam lepu kuću, a isto tako i da ostanem u ovom podrumu, gde sam sebi napravio malo kupatilo i dve sobice, meni je dovoljno da tu boravim i spavam. Bitno je da postoji ljubav i da se razumemo. Svejedno mi je da li živeo u 300 ili 30 kvadrata. Ali, ako imam mogućnosti i ako sam umeo da sve stvorim na pošten način 300 kvadrata, zašto ne bih živeo tu“, kaže Boban za SVET.

“Ono na šta sam posebno ponosan jeste akvarijum u koji sam potpuno zaljubljen”, kaže Rajović za SVET koji satima može da uživa posmatrajući egzotične ribice.


Kada zimi u kaminu zapucketa vatra i oseti se miris drveta, cela kuća se ispuni toplinom i posebnim spokojem. Bobana to posebno opušta i loženje kamina shvata kao svoj ritual.


Pevač najmanje vremena provodi u kuhinji, to je teritorija njegove supruge Dragane, ali se on potrudio da je opremi po svetskim standardima.

NOVI SVET! BRENA neće snajku U KUĆI, šokantne detalje ispričao NJEN OTAC! Tanji Savić nestala deca, umešana NARKO-MAFIJA!Milicu Pavlović napala PORODICA: „Zbog PARA GAZIŠ mrtvu Jelenu Marjanović!“

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET