Scandal

6 Avgusta, 2021 12:41

Đani uhvaćen na DELU sa ljubavnicom! Ko je ATRAKTIVNA brineta?

Pevač Radiša Trajković Đani uvaćen je na delu sa ljubavnicom. Navodno Đani je uhvaćen u švaleraciji poštu su isplivale njihove zajedničke slike, gde između ostalog i vidi strasni poljubac.

Đani uhvaćen na delu

Pre ovog spekulisalo se je pevač viđen sa ljubavnicom u avionu, a sada se, navodno ispostavilo da je zapravo svoj rođendan proslavio sa njom, prenose domaći mediji. Prethodnih nedelja u medijima je odjeknula vest da Đani navodno rastaja sa suprugom Slađom.Možda je razlog baš ovo atraktivna brineta s kojom je Đani navodno uhvaćen.

Kako se klupko odmotva, navodno Đani je samo za njih dvoje organizova intimni proslavu svog rođendan. Mediji pišu, da oni prvo su započeli proslavu kraj bazena, uz skupu flašu pića, a potom je žurka prešla na intimnije mesto, gde vreli poljupci nisu izostajali.

Đani uhvaćen, a šta Slađa kaže na to?

Isplivale su fotografije ovog, navodno novog ljubavnog para, a kako će na ove kadrove odreagovati njegova supruga Slađa, za koju se pričalo da je podnela papire za razvod braka, još dok je bila na odmoru, ostaje nam da vidimo, piše Kurir.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djani (@djanimusic)

Đanijeva navodna ljubavnica, izvesna Sanja, važi za jednu od atraktivnijih devojaka, za kojom mnogi uzdišu, ali izgleda da je popularni pevač uspeo da je osvoji. Već se ranije pisalo njihovoj ljubavnoj aferi, a Sanja vrlo vešto čuva njihove zajedničke slike još iz 2016. godine, piše Kurir.rs

FOTO: PRINTSCREEN