Star

18 Januara, 2021 16:45

Đedović ŽESTOKO SPUSTIO Maju Marković! Alen je KRIV za sve!

Aktuelni učesnik „Zadruge” i ovonedeljni vođa Marko Đedović je prema svom nahođenju podelio budžete koje je dobio od Velikog šefa.

Marko žestoko spustio Maju!

Naime, Đedović je prilikom podele budžeta obrazložio šta ga je navelo da novac rasporedi na taj način, a potom se obratio Maji i Alenu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели A L E N H A D R O V I C (@alenhadrovic_official)

Alen srednji, Maja mali. Imaš i ti mane, ali smo korektni. Majo, sve što si uradila je ovde naopako. Loše stvari si samo radila. Znam da ne voliš tu temu, ali i ja sam izneo stav da ja nikada ne bih voleo da se moja majka vata ispod jorgana. Ja sam to rekao sa strane, a Ivana Šašić je ustala, i to i rekla. Maja kada složi ovu facu, meni stvarno bude žao, ali mislim da si se pogubila. I da si osećala, mogla si da nađeš bolji način. Ovo je osuđeno strašno – rekao je Đedović i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_)

Deluješ mi da se plašiš Alena i zato praviš sra*a. Što se Alena tiče, vi ste mi se ugasili. Niti se svađate, niti se mirite. Pokrivač se drma, Miljana mi prenosi sve, i to čujem. Sve je sa vama mlako. Ono u kuhinji mi je isto strašno – zaključio je Marko.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ