Star

December 21, 2020 18:00

By

Maja Marković zbog S*KSA sa Alenom gubi SINA!

Maja Marković prekršila je sva moguća obećanja koja je dala bivšem vereniku Jovici Putnikoviću, kao i svojoj porodici, pa je imala s*ks sa Alenom sa kojim trenutno nije u vezi, piše STAR magazin.

Bivši joj neće dati dete, a i svi najbliži su je se odrekli!

Kako za STAR otkriva njena dobra drugarica, svi su u šoku zbog njene nepromišljenosti i ne mogu da veruju da toliko ne misli o posledicama.

Svi su šokirani, verovali su da neće biti s*ksa, jer je ona na prvom mestu majka dečaka, a drugo, nadali su se da neće dozvoliti da je gleda porodica tokom se*sa, i to na televiziji. Svi su razočarani, umiru od sramote i ne mogu da je prepoznaju. Nekako su mogli da je opravdaju da se zaljubila, ali da je dozvolila sebi da se jaše po hotelu sa Alenom, to niko ne može da opravda. Roditelji se nikom ni ne javljaju više, a bivši muž je rekao da će zahtevati od Socijalne službe da joj se oduzme starateljstvo i da joj neće dati da vidi sina, što razumem. Još je strašnije koliko se ponižava, on joj diktira šta sme i šta ne sme, ona napolju ne bi smela da mrdne od njega – kaže nam Majina drugarica i nastavlja:

Bruka i sramota! Ne znam jel ona uopšte svesna šta je uradila, pa pobogu, ima dete, i to muško, treba da ga zafrkavaju kako su gledali njegovu majku koja ima se*s. Njoj kao da je mozak ostao napolju, kao da nije svesna da će izaći iz rijalitija. Ne znam sada posle svega da li će njoj neko doći u posetu za Novu godinu jer svi crvene zbog nje. Možda joj se pojavi majka, da je osvesti, ali je i to pod znakom pitanja. I taj Alen, zna da si majka, kako bre on tebe poštuje ako mu odgovara da se jašete pred kamerama, ma fuj – zgorežena je Majina drugarica.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR