Svet

9 фебруара, 2021 14:00

Natalija Trik FX OPLELA po zadrugarima, pa POTKAČILA Maju Marković!

Natalija Ibrahimov, članica sastava Trik FX i bivša učesnica rijalitija „Zadruga” nema reči hvale za sve zadrugare. Među onima kojima najviše zamera je i Maja Marković.

Natlija je kao i mnogi ona je šokirana snimkom na kome Maja Marković moli tadašnjeg verenika za s*ks, pred njenim sinom, koji se tu igrao.

Iskreno, ja mislim da Jovica ne bi to radio, slao snimke, koliko sam pročitala, piše da je telefon kod njegove sestre, ali mi žene volimo da se svetimo, a to je tako jedno lepo, milo lice, nikad ne bih rekla. 

Ova pevačica kaže da ne bi podnela da joj je Maja Marković ćerka.

Ja mogu da kažem, hvala ti, Bože, što imam muško dete. Da je moje dete, takve bi batine dobila, pa ne bi znala šta je snašlo! Ma ubila bih je, bre. Za nju je samo motka kada izađe i to sada kažem njenoj majci. To je sramota kakve nema. Blam za sve njene. Prvo onaj snimak gde je omamljena, pa onda sad ovaj gde se dete igra, a ona traži onu stvar – rekla je Natalija i dodala da je Maja među najomraženijim likovima:

Kako, bre, nije. Prvo to što je uradila tom dečku u tom momentu kada ga je osramotila dok je bio na aparatima posle udesa. Ja se osećam odvratno, to je takav gnusan čin, a onda kada sam videla šta je radila dok su bili u vezi, sramota. Ta žena ne zna gde udara. Majke mi. I žao mi je i ubila bih je.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: ATA IMAGES/ PRINTSCREEN