Scandal

6 Novembra, 2020 13:14

Đoganijevi opet na SUDU! Anabela TUŽILA Gagijevu sestru, denser došao „SVOJIM POSLOM“!

Popularni Đoganijevi pojavili su se danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu. Anabela Atijas zbog tužbe koju je podnela protiv Gagijeve sestre Nađe Đogani, a mnogi su ostali u čudu kada su na istom mestu ugledali i densera.

Moraće javno da se izvini!

Gagi je bio vidno zbunjen kada je čuo za suđenje između Anabele i Nađe i objasnio da je na sud  došao zbog procesa koji se vodi protiv njega u vezi sa posedovanjem narkotika.

Anabela je podnela tužbu protiv Nađe zbog uvreda na njen račun dok je boravila u rijalitiju „Zadruga 3“ i u pitanju je privatna krivična tužba za uvredu i iznošenje ličnih i porodičnih prilika.

– Slučaj je ono što sam rekla, po izlasku iz Zadruge, sve one laži koje su izrečene na račun mene kao majke. Došla sam da potražim pravdu na sudu, jer mi je naneta velika bol. Ne znam kakav ishod može da se očekuje. Moraće da se izvini, na način na koji je pričala o meni, javno naravno – rekla je Anabela za Blic.

Nađa Đogani nije se pojavila danas na ročištu, a šta će se dalje dešavati i da li će ratne sekire biti zakopane, ostaje nam da vidimo.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ