Đole Đogani o Milici Pavlović i Vojažu svet novine svet portal
Svet

June 8, 2024 11:30

By

Milica Pavlović i Aca Lukas, ko bi rekao: Đogani svojim očima video u kakvom su odnosu i neće da ćuti

Đole Đogani o Milici Pavlović i Vojažu rekao šta misli

Đole Đogani je dugi niz godina na muzičkoj javnoj sceni. On i njegova supruga Vesna ne kriju koliko osećaju netrepeljivost prema mlađim kolegama, a sada je poznati denser otkrio i razloge zbog kojih ne nastupa u Srbiji skoro dve decenije.

Đole Đogani o Milici Pavlović i Vojažu svet novine svet portal

Rajko Ristić

Đole Đogani o Milici Pavlović i Vojažu nije štedeo reči

Naime, Đole Đogani je istakao da sada na sceni postoje klanovi i naveo kolege za koje smatra da su umišljene.

“To ima veze s vremenom u kojem živimo. Danas je sistem drugačiji. Nekada su ljudi kupovali CD. Porodično krenu na more i u kolima slušaju, pa samim tim lako nauče sve pesme, a danas je drugačiji sistem slušanja i vrednovanja. Klanovi postoje u smislu da nema više muzičkih urednika koji bi radili prave muzičke emisije da se čuju noviteti. Danas neki klinac uradi pesmu i plati Jutjubu”, istakao je denser dodao:

Đole Đogani o Milici Pavlović i Vojažu svet novine svet portal

ata images

“Vrednosti koje smo kroz pesme ostavili su neizbrisive. Zato je neprimereno da nas neko ko se tek pojavio obezvređuje. Dođu ti neki klinci i prave se da nas ne vide da sedimo u istom avionu”, rekao je.

Pročitajte Ovaj stajling ne možete da kopirate – Milica Pavlović na sebi nosi 50.000 evra

Đole Đogani o Milici Pavlović i Vojažu nije imao baš reči hvale te je istakao šta mu je zasmetalo jednom prilikom i koliko je bio razočaran kada je video da se Milica i Vojaž nisu udostojili da se jave poznatom folkeru Aci Lukasu kojeg svi poštuju i cene.

Đole Đogani o Milici Pavlović i Vojažu svet novine svet portal

Ivan Vučićević

“Konkretno bili smo Vesna, ja i Aca Lukas. Prolazi Vojaž, koji ne zna da se javi, da kaže “dobar dan”. Ajde meni što ne kaže, nije važno, ali Aci Lukasu, čoveku koji je otvoren za sve, genijalac, preinteligentna ličnost i veliki umetnik. Ako mene ne možeš da prepoznaš, ja se i sklanjam, ali Lukas, koji je toliko autentičan i pršti energija čim se pojavi… Eto to smo doživeli od njega i Milice Pavlović. Ponašaju se kao da su sišli s neba.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić, Ivan Vučićević