Dom Dragane Kosjerine svet portal
Svet

March 23, 2024 13:00

By

Spoj komfora i udobnosti: Zavirite u umetnički dom Dragane Kosjerine koji odiše toplinom (foto)

Dom Dragane Kosjerine odiše komforom i toplinom

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših žena na domaćoj sceni. Atraktivna voditeljka veoma vodi računa o svom izgledu, kao i o stilu odevanja, a pored vanserijske lepote može se pohvaliti i elokventnošću i čvrstim stavovima, zbog čega je često miljenica publike.

Dom Dragane Kosjerine svet portal

Foto: Ata Images

Dom Dragane Kosjerine stvoren je za uživanje

Poznata voditeljka od svoje pete godine živi u Beogradu i upravo je u glavnom gradu Srbije izgradila svoj dom, udobno i prijatno gnezdo u kom traži mir i odmor posle napornog radnog dana.

Kada je reč o privatnom životu, to je ono što godinama ljubomorno čuva samo za sebe, a na društvenim mrežama možemo s vremena na vreme videti samo neke detalje, a ista priča važi i za njen životni prostor.

Pročitajte Ponavlja se Dajanina istorija, radi joj isto što i njoj – Kralj Čarls nemilosrdno ponizio Kejt

Voditeljka stanuje u prostranom i prozračnom stanu, koji je odlično osvetljen i odiše pozitivnom energijom, a na svom Instagram profilu je do sada tek u nekoliko navrata podelila fotografije iz svog doma.

Dom Dragane Kosjerine odiše toplinom. Pored umetničkih dela, počasna mesta na policama zauzima mnoštvo knjiga, te nije teško pogoditi šta joj je omiljeni hobi i na koji način leči dušu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina)

Sobe su pune prirodne svetlosti, a zidovi i nameštaj su uglavnom bele boje. Takva kombinacija u prostorije unosi osećaj svežine i čistoće, odajući rafinirani ukus osobe koja ih je uredila. Linije su jednostavne, dekor lagan, a stan – moderan i funkcionalan.

Pročitajte Dragana, šta ti se desilo? Isplivale fotografije sa početka voditeljkine karijere, najradije bi ih zapalila FOTO

Posebnu pažnju privlače ilustracije i mape u ramovima koje daju gotovo boho prizvuk. Kada je u pitanju spavaća soba, ovde dominiraju nešto tamnji zemljani tonovi, što je idealno za prostorije koje su namenjene pre svega odmoru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina)

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram