Ime Mirka Šijana
Svet

21 Septembra, 2022 11:11

Otkriveno kako će se zvati drugi sin Bojane i Mirka Šijana: Posvećeno je najvažnijem članu porodice, emotivno

Drugi sin Mirka Šijana dobiće prelepo ime posvećeno članu porodice

Mirko i Bojana Šijan pre nekoliko dana zavetovalili su se na večnu ljubav a sreća je sada kompletna jer par očekuje drugog sina. Dok je u dvorištu prelepe, velelepne kuće bilo veselo, pevač koji se veselio zajedno sa zvanicama u jednom trenutku pevao je popularnu pesmu „Svadba“, a umesto poznatih stihova „Od sutra ćeš brate prati sudove“, on je izgovorio „Od sutra ćeš Zokija i Bogdana da čuvaš“. Ovim izmenjenim stihom, mnogi spekulišu da će drugi sin, dobiti ime Bogdan, po njenom ocu, jer je prvi sin nazvan po ocu Mirka Šijana, Zoranu.

Pročitajte: Bojana Rodić zablistala u venčanici – Da li je njena haljina lepša od Bogdanine

Foto: ATA images

Podsećenja radi, Mirko Šijan i Bojana Rodić izgovorili sudbonosno “da“ u poznatom restoranu u Surčinu. Mladoženja napravio je pravi spektakl u dvorištu kada je uzeo da puca iz puške jabuku. Prisutni gosti su mu aplaudirali, dok se muzika orila imanjem u Titelu. Mirko i Goca Božinovska pozdravili su se sa porodicom Rodić koja ih je dočekala ispred kapije, pa su nazdravili i zaigrali uz muziku. Inače, ograda dvorišta u Titelu je podignuta toliko da nikako ne može da se zaviri a kapija je raskošna i gvozdena.

Pročitajte: Bojana Rodić iskopirala Cecu na sopstvenoj svadbi – Pogledajte neodoljivu sličnost sa pevačicom, nerealno je (foto/video)

Foto: ATA images

Fasada je sređena i sada je u bež boji, a drvene stare ograde zazidane su, pa sada sve izgleda luksuzno i bogato. Kuća u Titelu bila je ukrašena balonima i raskošnim belim cvećem.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images