Svet

19 Septembra, 2022 12:00

Bojana Rodić iskopirala Cecu na sopstvenoj svadbi: Pogledajte neodoljivu sličnost sa pevačicom, nerealno je (foto/video)

Bojana Rodić na venčanju, mnoge je podsetila na Cecu Ražnatović

Bojana i Mirko Šijan juče su se zavetovali na večnu ljubav, a tim povodom su organizovali veliku proslavu u jednom luksuznom restoranu u Jakovu. Zvanice su se okupile, obavljeno je i građansko venčanje, a mlada je blistala u raskošnoj i svetlucavoj venčanici. Kako je i otkriveno da je odabrala čak tri modela – usledilo je i prvo presvlačenje.

Pročitajte: Elegancija i glamur na svakom koraku, trudna mlada poput princeze – Bojana Rodić i Mirko Šijan staju na ludi kamen (foto)

Foto: ATA images

Bojana je iz klasičnog modela „prešla“ u zavodljiviji – duboki dekolte, gola ramena i šlic krasili su njenu drugu venčanicu, a uz nju je iskombinovala i bele rukavice. Ona je za ovaj model promenila i frizuru, te je puštenu kosu uvijenu u talase zamenila velikim volumenom.

Pročitajte: Luksuz pršti na svakom koraku – Bojana Rodić proslavlja devojačko veče na obali mora (foto)

 

Zbog frizure, šminke neodoljivo je podsetila na Cecu Ražnatović iz spota „Neodoljiv neumoljiv“.

Foto: Screenshot Instagram / Youtube

Kosa skupljena u široki visoki rep a napred zalizana, stil je koji je Ceca furala baš u ovom spotu i godinama nakon.

Pročitajte: Ceca Ražnatović majci platila podmlađivanje – Pogledajte kako sada izgleda Mira Veličković (foto)

Foto: Printscreen Youtube

Bojana Rodić je romantičnu belu haljinu zamenila belom, klasičnom kombinacijom na pruge. U krupnom planu u video prilogu koji je pred vama, možemo videti nerelnu sličnost koju je Bojana na svom venčanju delila sa najpopularnijom estradnom zvezdom.

Pročitajte: Bojana Rodić zablistala u venčanici – Da li je njena haljina lepša od Bogdanine?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Među poznatim zvanicama bila je Anastasija Ražnatović koja je stigla sinoć na svadbu kod Mirka i Bojane Šijan, ali bez Svetlane Cece Ražnatović. Kako prenose domaći mediji, Tasa je došla u mini crvenoj haljini sa golim ramenima, a izjave za medije nije želela da daje, već je samo mladencima poželela sve najbolje. Inače, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije došla na venčanje jer je premorena. Ceca je imala koncert u Sloveniji, a stigla je u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kako prenosi Espreso, Ceca je zvala Gocu Božinovsku i izvinila se što neće moći da prisustvuje.

Pročitajte: Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)

Foto: ATA images


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images