Star

13 Januara, 2021 22:36

Duško IZNAJMIO STAN za ljubavnicu? Ovde se TAJNO VIĐAJU?

Prema pisanju domaćih medija, Duško Tošić iznajmio je stan u centru Beograda kako bi nesmetano mogao da se viđa sa svojom ljubavnicom Anom Jovanović, bivšom ženom pevača Peđe Jovanovića Blizanca.

Duško iznajmio stan u Beogradu!

Otkako je poput bombe odjeknula vest da se Duško Tošić, koji je i dalje u braku sa pevačicom Jelenom Karleušom, tajno viđa sa bivšom ženom poznatog muzičara u javnosti se podigla ogromna prašina. Naime, Duško i njegova ljubavnica su se navodno viđali u iznajmljenom stanu u Beogradu, a tu priču potvrdila je i komšinica koja je aktuelni par navodno viđala u kraju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Bio je tu taj fudbaler, znam da je on muž od one pevačice. Dva-tri puta sam ga srela u zgradi. Bio je u društvu neke visoke, zgodne devojke. Nije u pitanju njegova žena, to bih znala, prepoznala bih je, nju znam – rekla je komšinica za Kurir i dodala da je bezbednost u toj luksuznoj zgradi na nivou.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⭐️ Ana Jovanovic ⭐️ (@anajovanovic1)

Možda i češće dolaze, ali parkiraju se u garaži i odlaze u stan. Ovde u zgradi živi nekoliko stanara, a nekoliko apartmana je za izdavanje. Oni su, mislim, na spratu, gde su neka stolica i ogledalo. Svaki sprat je različit, ovo je luks zgrada, imamo i obezbeđenje na ulazu, ne može svako da uđe. Diskrecija je zagarantovana – završila je gospođa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pedja Jovanovic (@pedjajovanovic_official)

Podsećanja radi, povodom Duškove i Anine afere nedavno se oglasio Anin bivši muž, muzičar Peđa Jovanović Blizanac, a evo šta je imao da kaže o vezi svoje izabranice sa poznatim fudbalerom.

Ana i ja nismo zajedno i nije moje da se petljam i komentarišem bilo šta. Ona i ja smo u super odnosima i uvek ćemo biti – rekao je Peđa za Kurir.

FOTO: GAJA