Star

12 Januara, 2021 18:00

ISPLIVALA MRAČNA TAJNA! Aleksandra otkrila detalje o AFERI BUJANOVAC!

Aleksandra Nikolić poverila se Marku Đedoviću i ispričala mu je sve detalje o njenoj najmračnijoj tajni koju je nedavno otkrio Kristijan Golubović.

Aleksandra otkrila sve detalje!

Naime, ona je ispričala kako ju je jedna od mušterija u klubu gde je radila u Švajcarskoj pretukla nakon čega je završila zaključana u stanu gotovo pet dana, a Đedovića je zanimalo šta se sve dešavalo u Bujanovcu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima)

Komšije su prijavile dreku, viku, došla policija, ja se pravim da ne znam engleski, posle toga me je gazda me je zaključao u stanu, pet dana mi nije dao da izađem. Samo do pumpe da kupim nešto. Ja ti se vratim posle na posao, kad za šankom sedi taj… Namerno je došao. Bila sam tu još 15 dana, posle toga sam otišla kući. Posle sam videla slike, svuda sam imala modrice – ispričala je Aleksandra.

Što nisi rekla policiji? – pitao je Đedović.

Udarili bi mi zabranu na Šengen, ne bih mogla da putujem, jer sam radila na crno. Posle sam se razmišljala kako da mu vratim, ali Bog će da mu vrati – objasnila je Nikolićeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marko Djedovic (@marko_djedovic_official)

A u Bujanovcu? – pitao je Marko.

Tamo ima ludaka. Oni se vrate tako iz Evrope, dođu u lokal, odmah ti pričaju da te vole, da su zaljubljeni – rekla je Aleks.

A kakvu muziku puštaju? – pitao je Marko.

Pa i našu i njihovu, muzika ispiranje mozga, svako noć isti repertoar. Dođe neka pevačica, peva pesme ove što se slušaju, Stoja i tako to. Svi se vesele. Ti, Marko, to da vidiš, ti bi se up*šao od smeha – odgovorila je Aleksandra.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ