Scandal

24 Aprila, 2021 18:00

Duško Tošić se POVERIO prijateljima: „Jeleni ću za KAZNU uzeti sve, neću joj ostaviti NI DINARA!”

Kako SCANDAL! saznaje, Duško Tošić nedavno se poverio prijateljima i rekao da, ukoliko se Jelena Karleuša razvede od njega, ne planira da joj ostavi ni jedan jedini dinar!

Duško doneo konačnu odluku!

Naime, kako nam prenose izvori, Duško je malo popio, pa je otvorio dušu.

Dule je malo popio, on inače ne pije jer je sportista, pa ga brzo uhvati i onda nam se otvorio – započinje za Scandal! izvor sa lica mesta i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Rekao je da ne može da zamisli život bez Jelene i dece, evo tačno ću vam reći kako nam se poverio: Moja Jelena je jedna jedina, bez nje ne bih mogao da zamislim život. Mi smo bili jako mladi kada smo se upoznali, ona je moj oslonac i stub… Uvek me je dizala kada bih pao, a da ne govorim šta nas je sve snašlo u poslednje dve godine. Ona je ostala bez majke, ja bez oca, afere su nam kojekakve smeštali i sve smo to prebrodili. Mi se mnogo volimo, a ako joj ikada padne na pamet da me napusti, ja joj za kaznu ne bih ostavio ni dinara, ni vilu, ma ništa… I to samo jer ne bih podneo život bez nje. Sve bih to ostavio deci da imaju kad budu punoletne. Ali znam ja da mene moja Jelena ne bi ostavila. I kad bih je ja ostavio bez ičega, ona je sposobna, zarađuje, ima najplaćenije nastupe. Niko nije srećnik kao ja da ima ženu poput nje – prepričava nam izvor i za kraj kaže:

Rekao je i da su karmički povezani i da je siguran da će biti zajedno do smrti – zaključio je izvor Scandala!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ