Scandal

10 Aprila, 2021 15:00

Duško Tošić ZABRINUT! Jeleni PRETE, život joj je UGROŽEN!

U poslednje vreme Jeleni Karleuši stižu ozbiljne pretnje! Kako SCANDAL! saznaje, pevačici je ugrožen život, a njen muž Duško Tošić jako je zabrinut i ne zna kako da joj pomogne!

Duško zabrinut za Jelenu!

Naime, sve pretnje stižu preko društvenih mreža, kao i ispod klipova, te članaka na portalima u kojima se JK pominje. Još uvek nije dobijala direktne pretnje, ali nije isključeno da se i to desi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Nije poznato ko Jeleni preti, ali se sumnja na nekoliko grupa njenih neprijatelja – započinje  izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pišu joj da pazi gde se kreće, da se čuva i da će ostati bez glave na ramenima, pominju se i njena deca u pretnjama, a to pevačicu i njenog muža najviše zabrinjava. Na Instagramu i Jutjubu, Tviteru i u komentarima na portalima ispod klipova i objava o JK stižu pretnje tipa: Nemoj nikad da se opuštaš, naći ćeš se s nama kad-tad! Imaš i ti decu, pazi se dobro i vodi računa šta radiš, mi smo ti za petama – prepričava nam izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusko Tosic (@duskotosic)

Moguće da iza svega stoje ljubomorne žene kojima je Duško tiha patnja, a tu su i mnoge kolege koje Jelenu ne mogu očima da vide. Svi ti ljudi ne vole Jelenu i moguće je da neko od njih šalje pretnje, ali ne zna se tačno ko je u pitanju. Duško je jako zabrinut jer je u Turskoj i vezane su mu ruke, pa predlaže Jeleni da pojača obezbeđenje, a to su joj i fanovi rekli jer imaju osećaj da je Jelena sada ugrožena poput velikih holivudskih zvezda u Americi – zaključio je izvor Scandala!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ