Scandal

16 Septembra, 2020 23:00

Electra: „Pop je dobar dečko, ali nije moj tip! Ja volim DIVLJAKE i DRVOSEČE!“

Prošle nedelje duet Anđeline i Elektre Elit „Lepa sam ko bog“ izazvao je pravi haos! Elektra je transrodna pevačica poreklom iz Švajcarske, a u njenom spotu pojavljuje se Mitar Popović Pop koji se prošle nedelje uselio u Zadrugu 4. Na pitanje da li je on njen tip muškarca, Elektra je za SCANDAL! odgovorila:

„Zauzeta sam, moj dečko je Srbin, on je moja finansijska podrška!“

„Pop je divan dečko, hvala mu što se odazvao i pored drugih manekena pojavio se u našem spotu. Inače, on nije moj tip muškarca. Više volim neke divljake koji liče na drvoseče, objasnila nam je Electra koja kaže da je zauzeta:

„Sasvim sam obična gospođetina, normalna sam osoba. I kad me vidite u Versace, ja sam seljanka i time se ponosim. Otac sam dvoje dece i jako sam srećna. Najveća podrška su mi moja deca i bivša supruga s kojom sam ih dobila u periodu pre nego što sam promenila pol. Trenutno sam zauzeta, imam dečka koji me finansira. On je iz Švajcarske, ali ne bih više govorila o njemu. Deca, bivša supruga, majka i brat su mi najveća podrška, a potom i cela familija oko mene. Niko od njih se nije protivio mojoj odluci. Važno je kako servirate ljudima, na kom nivou”, priča Electra i osvrće se na odnos sa svojom decom:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝓔𝓵𝓮𝓬𝓽𝓻𝓪 𝓔𝓵𝓲𝓽𝓮 💎 (@electra.elite) on

„Moja deca su moj ponos. Fino su vaspitana i upravo sam im objasnila šta su to životne vrednosti, a ne predrasude. Sin i ćerka su naučili da sve mora biti normalno. Čovek mora da proživi život onako kako želi, da diše punim plućima i bude to što u stvari jeste bez maskarade. Upravo me moja ćerka Diva forsira za puno stvari. Štaviše, ja sam joj modna ikona za razliku od njene majke. Pitali ste me da li me zove ‘tata’. Tata ostaje tata. Odskočna daska sam samoj sebi bila, ali kad se deca raduju vašem napretku, onda nema većeg bogatstva i sreće”, iskreno je ispričala pevačica za SCANDAL!

AUTOR: SCANDAL

FOTO: ATA IMAGES/ INSTAGRAM