Star

29 Septembra, 2021 22:53

Elma Sinanović ISPROZIVALA kolege! „Ne biraju sredstva da bi bili u žiži javnosti”

Elma Sinanović je prilikom gostovanja u emisiji Amidži šou otkrila da ne voli previše da priča o svom privatnom životu, a potom je bez dlake na jeziku istakla da bi neke njene kolege učinile sve da se nađu u žiži interesovanja.

Elma Sinanović oplela po kolegama!

Pa, naravno. Ne krijem, nego ne volim da pričam o privatnom životu. U poslednje vreme sam se malo raspričala i malo otvorila o mojoj ćerki Huliji, malo je spominjem, ali ranije to nisam želela niti smatram da bi ljude trebalo da znaju o mom privatnom životu. Tu sam da im dam pesme i to što treba da dobiju od mene, a ostalo ne bi trebalo da ih zanima – priča Elma, pa dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official)

Sad je neko vreme da ljudi ne biraju sredstva kako bi bili u žiži javnosti. Znači, sve će da vam daju na tanjiru, i porodicu, i decu… Svašta nešto, samo da su u žiži, samo da budu na društvenim mrežama dva dana, ali ja mislim da je na dugoročne staze to jako loše i da ne bi trebalo tako da se radi, možda grešim i možda će neko da me demantuje, ali mislim da sam u pravu – zaključuje pevačica u emisiji „Amidži šou“.

FOTO: PRINTSCREEN, YOUTUBE PRINTSCREEN