Ćerka Elme Sinanović . svet portal svet tabloid
Svet

November 3, 2023 15:45

By

Porodična tragedija je slomila, ali sad se udaje za milionera: Ćerka poznate pevačice lepa kao san

Ćerka Elme Sinanović lepa je kao san, a uskoro će se udati za šeika milionera iz Katara

Ćerka Hulija Sinanović već neko vreme živi na relaciji Srbija-Katar, ali sada joj predstoji i preseljenje kod izabranika kojeg je i njena majka Elma Sinanović lepo prihvatila. Štaviše, pevačica je već na strani zeta jer ga kako kaže u šali, unapred ga žali pošto je Hulija” jedna opasnica, kojoj je sve crno-belo, a ništa sivo”. Ćerka Elme Sinanović je njena suprotnost, i dok je ona dobrica, Hulija je “radikalna je i samo gazi”.

Ćerka Elme Sinanović

Instagram Hulia Sinanovic

Ćerka Elme Sinanović teško je podnela smrt oca

Naravno, pevačica se neizmerno raduje ćerkinoj sreći, a kako stvari stoje Hulija se verovatno neće vratiti muzici za koju je jako talentovana. Ona je čak sa majkom pre tri godine snimila duet i dobila pregršt komplimenata, ali ni tada nije bila sigurna da želi estradnu karijeru.

Elma se na radost svoje publike vratila na scenu iako je imala višegodišnju pauzu zbog porodične tragedije. Naime,  njen suprug novopazarski biznismen Smail Sinanović za kog se udala kada joj je bilo 19 godina, dugo godina se borio sa teškom bolešću, a kada je konačno izvršena transplantacija bubrega i svi se ponadali da će normalno nastaviti život, on je preminuo. Upravo je navršena četvrta godina od njegove smrti, a bol i tuga u srcu Elme i ćerke Hulije nikada nisu prošli.

Ćerka Elme Sinanović

Inastagram Hulia Sinanović

Zbog ćerke i pokojnog muža, Elma se bori da naplati dug

Porodica se dugo borila sa opakom bolešću, mučili su ih i drugi problemi, ali nisu se predavali do samog kraja.

“On je bio jako bolestan, znali smo da će to da se desi. Ja sam sve radila za moju porodicu i čoveka koga volim. Koliko god da žalim, ja nemam za čim. Bila sam uvek uz njega i moju porodicu. Mnogo toga nisam stigla da mu kažem” – ispričala je jednom prilikom Elma i priznala da njene karijere ne bi bilo, da nije bilo njega.

Pročitajte: STAR intervju! Elma Sinanović – Ako mi se Popović izvini i plati šta treba, ja ću mu sve oprostiti

Kako kaže, on je sve to finansirao i bio joj štit jak i moćan kao Kineski zid, ali i velika finansijska podrška. Nikada se nije  pokajala što se rano udala, iako je u njihovom životu bilo mnogo teških godina. Naime, njegovoj firmi jedna domaća pivara ostala je dužna 150 miliona, ali on za života nije uspeo da povrati novac, pa je Elma pravnu borbu nastavila posle gubitka muža. Kako stvari stoje, dokazala se ipak kao dobar biznismen i na sudu uspela da dokaže istinu, a sada se nada će  naplati dugovanje. Inače, Elma vodi još jedan sudski postupak protiv bivšeg  direktora Grand produkcije.

Ćerka Elme Sinanović

ATA images

 

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Instagram