Sukob Emine i Mustafe i dalje traje 
Svet

9 Aprila, 2022 10:00

Traži pomoć viših sila: Evo koje rituale izvodi Emina Jahović

Emina Jahović na sudu traži pravdu, ali veruje da joj zvezede nose bolje sreću!

Emina Jahović vodi tešku sudsku borbu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom koji ne ispunjava svoje novčane obaveze prema sinovima, ali smeše joj se bolji dani.

To kažu zvezde u koje slavna pevačica i vlasnica kozmetičke linije, i te kako veruje. Iako je njena rođena sestra Sabina okrenuta nauci i psihijatar je po zanimanju, Emina voli da potraži pomoć viših sila i svoje energije uskladi sa planetarnim i numerološkim kako bi lakše prošla kroz teške periode i ubrzala srećne događaje.

Pročitajte: Emina Jahović na sudu sa bivšim mužem! Mustafina devojka zavrnula slavinu!? Emina Jahović ostaje BEZ MILIONA?

Emina Jahović

Rajko Ristić

Verujem u astrologiju i to ne krijem. Verujem u globalnu astrologiju, ne volim dnevni horoskop tipa danas će svi Jarčevi imati para ili će da tuguju. Imam svog astrologa sa kojim radim godinama, ali nisam opterećena. Numerologija me takođe zanima, ne u smislu predikcija, ali su brojevi za mene jako važni. Endrofine sam obeležila jakim brojevima, četiri parfema sam označila brojevima 8, 10, 3, 22. To su neki moji brojevi, pa sam tako odredila. Koristim tako neke trikove, ali ne preterujem – priznala je svojevremeno slavna pevačica.

FOTO: RAJKO RISTIĆ