Estetske korekcije Saše Kovačevića
Svet

August 28, 2023 09:30

By

Estetske korekcije Saše Kovačevića više nisu tajna: Pevač otkrio šta je radio na licu

Otkad se pojavio na estradnoj sceni pevač Saša Kovačević je zbog svog izgleda privlačio pažnju lepšeg pola. I dok je tada bio lepuškasti dečko koga su obožavale tinejdžerke, sad je njegov izgled česta tema rasprava zbog estetskih korekcija koje mu se pripisuju.

Estetske korekcije Saše Kovačevića

Foto: ATA images

Estetske korekcije Saše Kovačevića tema su, kako medija, tako i među publikom, koja mu zamera što je bespotrebno posećivao plastičara. No, pevač poriče da je estetskog hirurga ikada posetio zbog ulepšavanja, ali priznaje da se njegovo lice zaista s godinama menjalo, a otkriva i zbog čega.

Estetske korekcije Saše Kovačevića

ATA images

– Treći put sam operisao sinuse, jer 20 i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest,sedam godina rešavam problem sa nosnim školjkama, da ne zamaram sad. To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog – izjavio je pevač ranije.

Estetske korekcije Saše Kovačevića

ATA images

Saša je još jednom objasnio svima da nema predrasude o estetskim korekcijama, ali da ništa od toga nije uradio, te da za botoks još ima vremena, piše Blic.

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES