Scandal

December 31, 2020 13:00

By

ESTRADA SE PREPOLOVILA! Ko je najlepše smršao u 2020-oj? (ANKETA)

Mnoge estradne ličnosti su u 2020.godini uspeli da se reše viška kilograma. Međutim, nisu baš svi probušili kašiku, neki su se podvrgli tretmanima koji su im umalo došli glave. Ipak, svako od njih je na ovaj ili onaj način došao do svoga cilja, a nas zanima – ko je po vašem mišljenju najlepše smršao?

Obara sve rekorde u skidanju kilograma!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Nakon turbolentnog perioda i razvoda od Stefana Đurića Raste, Ana Nikolić se, kako i sama priznaje, sa vrha spustila do samog dna. Ona se na putu ka samouništenju ugojila čak 52 kilograma! Ipak, to nije bio kraj transformacijama. Nikolićeva je za pola godine smršala 50 kilograma, pa joj se umesto mišića, na koje je bila ponosna kao plesačica na početku karijere, sada vide kosti, a noge deluju kao da će se svakog trena polomiti.

Promenio lični opis!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Folk pevač Darko Lazić je smršao neverovatnih 60 kilograma, a u tome mu je pomogla operacija želudca, teretana i dijeta. Kako sam ističe, Darko je rešio da ode ‘pod nož’ jer su kilogrami ozbiljno pretili da mu ugroze zdravlje. Nakon operacije, Lazić je bio na posebnom režimu ishrane koga se i dan danas pridržava kako bi održavao liniju koju je bez sumnje doveo u red.

Dovela liniju u red!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Todorovic (@janavip2011)

U poslednjih nekoliko meseci svi su primetili koliko je Jana Todorović smršala i stesala se! Da se ne lažemo, pevačica je druga žena, znatno tanjeg struka i nogu, ma riba i po, međutim, niko ne zna da je Janu muž naterao da smrša! Kako prenose domaći mediji, pevačica je skinula 11 kilograma čime je svoju liniju dovela do savršenstva!

Proživljava drugu mladost!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Milicevic (@dejan_milicevic)

Dejan Milićević posle operacije želuca i gubitka 23 kilograma proživljava drugu mladost, tačnije, živi drugi život. Kako je i sam priznao, poznati fotograf i reditelj spotova je u jednom momentu imao neverovatnih 143 kilograma zbog čega je odlučio da promeni život iz korena. Danas, Deki ima savršenu liniju na kojoj bi mu mnogi muškarci pozavideli!

Proživela agoniju zbog kilograma!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели INDY_ARA (@indy_ara_indira)

Indi Aradinović je pre nekoliko meseci zbog operacije zeluca prošla pravi pakao. Pevačica  je tada ostala bez jednog organa, a kako i sama kaže, imala je sreću da preživi. Aradinovićeva je tada izgubila čak 30 kilograma, a posle svega što je prošla ističe da se više nikada neće usuditi na sličan korak i svima je poručila da kilograme gube na zdrav način – promenom ishrane i treningom!

Od ljubavi se živi!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Milutin Mrkonjić u 78. godini doterao liniju u red zahvaljujući partnerki Ani Bekuti. Mrka je zbog zdravlja odlučio da promeni način života jer su počela da ga bole kolena, koja nisu mogla da izdrže 125 kilograma, koliko je tad imao. Za osam meseci on je skinuo čak 25 kilograma, ali je dao sebi zadatak da će još smršati i po svemu sudeći u tome mu je uspelo.

Zategla se!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Pavic official (@zourana_guevara)

Zorana Pavić uspela jeda skine više od 20 kilograma. Pevačica je pored dijete, redovno odlazila na tretmane za zatezanje kože, ali je i, kako sama ističe, iz korena promenila životne navike i počela da se pridržava određenog režima ishrane.

A sada, vreme je da čujemo vaše mišljenje – ko je od ovih poznatih ličnosti najlepše smršao?

Ko je od poznatih najlepše smršao?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ / RAJKO RISTIĆ / ATA IMAGES