nataša đorđević
Svet

December 17, 2021 22:45

By

Povukla se iz javnosti nakon što je MUŽ pokušao da je UBIJE! Evo šta danas radi i kako izgleda Nataša Đorđević!

Nataša Đorđević bila je jedna od omiljenih pevačica, ali je na prečas donela odluku da se povuče sa scene i iz javnosti. Kako je svojevremeno otkrila, njenom nestanku prethodilo je neslavno iskustvo sa suprugom, koji ju je maltretirao.

Nataša Đorđević preživela pravi pakao!

Naime, njen bivši nevenčani suprug pokušao je da je ubije, tako što je želeo da automobil kojim je ona upravljala izgura sa puta. Na sreću i zahvaljujući pribranosti izbegla se tragedija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Djordjevic (@natasa_djordjevic_official)

Iskočio je iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli – rekla je svojevremeno pevačica.

Nataša Đorđević se vraća na scenu!

Nakon pakla koji je preživela, Nataša Đorđević odlučila je da se na velika vrata vrati na scenu.

Nisam nikada bila od onih pevača koji vole da su u svemu tome, postoje oni kojima je to zanimljivo, ali ja sam mnogo teško podnosila sve što nije istina. Ja sam znala da se nerviram, patim, da plačem, ma nervirala sam se na svaki loš komentar – ispričala je pevačica za Grandonline, iako tvrdi da je vremenom naučila da se nosi sa mišljenjem drugih ljudi, ma kakvo ono bilo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Djordjevic (@natasa_djordjevic_official)

Kako se spekuliše da je zbog bivše ljubavi napustila scenu, tim povodom Nataša je rekla da gde ima ograničenja nema ljubavi, u šta se uverila i sama.

Ograničavanje nije ljubav, ja sutra svom partneru ne bih ograničavala nikakve stvari, ili imaš poverenje ili nemaš, ili poznaješ osobu sa kojom si ili ne. Ne postoji razloga za zabranjivanje bilo kakvih stvari, za ljubomoru, jer onda to stvarno nije ljubav, bar ja tako mislim – rekla je Nataša.

https://www.youtube.com/watch?v=FtLtzBMxgPM

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN