sandra krije tešku bolest
Star

November 22, 2021 18:00

By

Sandra krije TEŠKU bolest! Stres može da je UBIJE!

Sandra Rešić nekoliko puta se onesvestila u rijalitiju, a malo ko zna da se pevačica bori sa zdravstvenim problemom.

Sandra krije tešku bolest!

Naime, Sandra se godinama bori sa štitnom žlezdom, ali je pre nekoliko meseci otkrila i da ima problem sa srcem, zbog čega mora da izbegava stres.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Sandra ne voli o tome da priča i nikada javno nije volela o tome da govori koji zdravstveni problem ima. Ona je pre nekoliko godina otkrila da ima problema sa štitnom žlezdom i odmah je počela sa terapijama i adekvatnim lečenjem. Osećala je konstantni umor, razdražljivost, slabost mišića, pojačano znojenje i tada se javila lekarima. Ubrzo joj dijagnostikovan problem, te je odmah dobila adekvatnu terapiju. Uplašila se prilično ali su joj lekari rekli da je sve pod kontrolom, da mora da se pridržava saveta. Međutim, ona je nakon što je izašla iz prošle sezone Zadruge, obavila detaljne preglede i saznala je da joj je oslabljen rad srca, zbog čega mora da pije dodatne terapije i nikako da se izlaže stresu. Sandar u rijalitiju kao da je nesvesna da joj je zdravlje poljuljano, pa je pogađaju tuđe priče, konstantno plače i nervira se zbog Dejana i Dalile, ne znam šta će joj to. Ona pije dosta lekova, ali ne želi da je bilo ko sažaljeva, tako da malo ko i zna sa čim se ona suočava. I sami nastupi, neredovno spavanje, zadimnjene prostorije, sve se odrazilo na njeno zdravlje. Ja mislim da njena mama ni ne zna da joj je srce slabije – priča za Star Sandrina drugarica i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Rešić (@sandra_resic)

Sandri je zabranjen alkhol i vidim da se pridržava toga, ali samo kada bi se sklonila iz tih stresnih priča, mora da počne da misli na sebe, zdravlje joj je najpreče valjda. Kao da zaboravlja šta se njoj dešava. Užasne su scene kad onako pomodri i onesvesti se, njena Cica svaki put kada vidi nju u nesvesti, pozli joj – završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ