sandra rešić
Star

16 децембра, 2021 19:00

Drugarica tvrdi: „Sandra će završiti na PSIHIJATRIJI zbog Dejana!”

Sandra Rešić ne priznaje emocije prema Dejanu Dragojeviću, ali su svi primetili da se zaljubila. Kako za Star otkriva njena bliska prijateljica, njena majka i prijatelji su čak i zabrinuti za pevačicu, jer primećuju da jako pati zbog neuzvraćene ljubavi, pa se plaše za njeno psihičko stanje.

Sandra pati za Dejanom!

Iz aviona se vidi da se Sandra zaljubila u Dejana i koliko god da se trudi da sve prikaže drugačije, mi koji je poznajemo sve nam je jasno. Svesna je da joj emocija nije uzvraćena i one njene česte suze su posledica toga. Bori se sama sa sobom i baš smo u strahu kako će da izdrži. Nema gde da pobegne, a vidim koliko joj se faca promeni kada Dejan izrazi simpatije prema nekoj drugoj devojci u kući. I njena mama se plaši da psihički ne popusti, opet je ona najbolje poznaje i isto vidi da Sandra baš pati. Ono što je najgore u celoj priči je to da se njoj neće tako lako ugasiti emocije, a kako je ostalo još šest meseci do kraja, ima da bude baš gusto. Pući će u jednom momentu. Ja bih volela kada bih mogla da joj kažem da se distancira od Dejana – priča Sandrina drugarica za Star i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Ono što je ona izjavila za Dalilu, to je iz nje govorila ženska sujeta. Mnogi su mi rekli da su joj zamerili da je bila oštra prema Dalili, jer realno, ta žena kakva god da je, nije lično ništa napravila Sandri da bi je sa tolikom količinom ogorčenosti komentarisala. Pa, i Dejan je shvatio da joj se sviđa, i vidim da je on malo prema njoj povukao ručnu, što nju sad dodatno ubija. Samo da zbog svega ne završi kod psihijatra, a kako vidim, nije daleko od toga – kaže  pevačicina drugarica.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ