Ljubavnica Mileta Kitića svet portal svet
Svet

September 16, 2023 22:00

By

Farba kosu, a mnogi tvrde i da se operisao da bi ovako izgledao FOTO

Mile Kitić odlično izgleda i u osmoj deceniji

Mile Kitić pored vrhunski negovane i stilizovane ćerke Elene, ali i žene Marte, ne sme da ostari jer ga one teraju da prati trendove svetske kozmetike i estetske hirurgije.

Mile Kitić

Rajko Ristić

Iako izgleda kao dečko, Mile je već zagazio u osmu deceniju, pa neke znakove starenja ne može da izbegne. Najviše ga nerviraju sede u bradi i kosi, pa već neko vreme koristi farbu da prikrije bele vlasi.

“Po mnogima, i prirodno šatiran, Mile izgleda odlično, čak i bolje nego sa crnom kosom, ali džaba mu je govoriti kad njemu to smeta. Žalio se i da mu je kosa izgubila nekadašnju gustinu, pa je šiša baš na kratko, ali to niko ne primećuje osim njega”, kaže muzičar koji sa njim sarađuje.

Mile Kitić

ATA images

Inače, pričalo se da je Mile svojevremeno uradio korekciju očnih kapaka da ne bi izgledao umoran i podbuo, a ubrizgavanje botoksa protiv bora više niko ne računa jer jto kozmetička intervencija. Ipak, najzanimljiviji trač koji već neko vreme prati Kitića jeste da je stavio muške implante u grudi. Naravno, to nisu oni silikoni koje koriste žene nego diskretni implanti sa kojima telo u tesnim majicama izgleda dobro.

Mile Kitić

Rajko Ristić

“Ne verujem u to, mada sam čuo. Mile je sportski tip i on godinama trenira, redovno igra tenis i zato ima jake grudne mišiće. Šta će to čoveku koji vežba. Ajde da je naglo smršao, da nema muskulaturu, pa da kažeš loše mu stoji majica, ali on je baš zategnut i nabildovan. Te stvari su za žene. To mogu da stavljaju Marta ili Elena ako žele, što sve pevačice i rade, ali Mile nema potrebu. OK je obojiti kosu, to je ništa, ali da ide na operaciju, nikada”, tvrdi pomenuti muzičar.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić, ATA images