Nika Tošić fudbal svet portal svet
Svet

August 18, 2023 11:45

By

Provokacija ili slučajni susret: Duško na dan supruginog rođendana uživao u zagrljaju Jelenine koleginice FOTO

Fotografija Duška Tošića i Dragane Mirković zapalila društvene mreže

Juče je Jelena Karleuša proslavila 45. rođendan i izlazak 11. studijskog albuma “Alpha”, dok je istovremeno najavila i 12. koji će izaći u nedelju, 20. avgusta, a nosi naziv “Omega”. Okupila je pop diva prijatelje u dvorištu impozantne vile u kojo živi sa svojom porodicom, ali njenog još uvek zakonitog supruga nismo uspeli da pronađemo na fotografijama.

Pročitajte: Nikad tužniji rođendan – Umesto Karleušine rođendanske žurke usledile su suze FOTO

Fotografija Duška Tošića i Dragane Mirković

Instagram

Odmah se počelo spekulisati da li je Duško bio na Jeleninoj rođendanskoj žurci, međutim, sada je jasno da nije. Naime, fudbalski menadžer nalazi se van granica naše zemlje zbog poslovnih angažmana, a put mu se ukrstio sa Karleušinom dobrom prijateljicom i koleginicom, Draganom Mirković. Oni su susret ovekovečili fotografijom koja je osvanula na društvenim mrežama.

Pročitajte: Tresao se Beograd zbog Karleušine rođendanske žurke – Pop diva nikada lepša, evo šta je Duško radio FOTO

Fotografija Duška Tošića i Dragane Mirković

Instagram

– Ono kad sasvim slučajno naletiš na drage ljude – napisala je folk pevačica, a vidi se da je oboma veoma drago što su se sreli te osmehe sa lica nisu skidali.

Fotografija Duška Tošića i Dragane Mirković naišla je na oprečne komentare na “Instagramu” baš zbog pop dive, koja je tog dana proslavljala rođendan, a nije tajna da su odnosi između nje i njenog supruga drastično narušeni. Jelenini fanovi smatraju da nije u redu da Dragana i dalje podržava Duška, no, čini se to Mirkovićevu ne zanima jer ceni Tošića kao prijatelja.

Pročitajte: Duškov odgovor stigao iz daleka, bole reči o Karleuši i deci – Smogao je snage samo ovo da izusti FOTO

Fotografija Duška Tošića i Dragane Mirković

Instagram

U prilog tome govori i nedavna objava fudbalskog menadžera na pomenutoj socijalnoj platformi koju je Gaga komentarisala sa emotikonom vatre koji označava oduševljenje. Ni tada joj Jelena nije zamerila, pa verujemo da neće ni sada već da će joj biti drago što je Duško uslikan sa njenom bliskom prijateljicom,a ne sa nekom drugom damom.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images