Karleušin album Alpha
Svet

August 14, 2023 19:30

By

Duškov odgovor stigao iz daleka, bole reči o Karleuši i deci: Smogao je snage samo ovo da izusti FOTO

Karleušin album Alpha Duško nije komentarisao 

Pop diva Jelena Karleuša juče je posle jedanaest godina izdala dugoočekivani album „Alpha“. Pesme su odjeknule regionom a svi Jelenini saradnici, prijatleji i članovi porodice jedva su čekali ovaj trenutka. Osim Duška?

Pročitajte Cecu ispred vile na Dedinju sačekao stravičan prizor – U sve umešana Jelena Karleuša FOTO

Karleušin album Alpha

Rajko Ristić

Kao što se i očekivalo, sve Jelenine pesme su privukle veliku pažnju, međutim čini se da se jedna ipak izdvojila. Tekst pesme Rehabilitacija naročito je privukao pažnju, jer mnogi misle da je posvećen Karleušinom suprugu Dušku Tošiću. A, a da li je zaista, prosudite sami.

Opšte je poznato da se Jelenin suprug ne oglašava putem medija, pa je tako i ovog puta kada je Karleušin album Alpha u pitanju. Pogotovu pesma rehabilitacija.

Pročitajte Svakim danom sve je jasnije, maske padaju same – Jelena, zar tako sa mojim anđelima& 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Duško Tošić je brak sa pevačkom zvezdom sklopio glamuroznom i bajkovitom proslavom na Vidovdan, 28. juna 2008, i neizmerno je bio posvećen Jeleni i kćerkama, Atini i Niki. Slobodno vreme najčešće je provodio vodeći kćerke u dečje igraonice i parkove.

– Ne postoji osoba, laž, trač ili „viša sila“ koja može da napravi razdor između dve osobe koje veže ljubav, poverenje i deca. Mi smo zreli ljudi čiji brak ne može da ugrozi pisanje tabloida.

Pročitajte Duško otkrio razloge razvoda od Karleuše – Niko nije ni slutio da su u sve upleteni i ovi muškarci

Karleušin album Alpha

Instagram

Ipak ova izjava dogodila se ranije i to 2011 godine nakon što su tabloidi preneli trač o fudbaleru nakon čega je Duško Tošić reagovao kako bi zaštitio svoj brak suprugu i sebe.

Ipak nakon mnogo spekulacija nakon 12 godina, Duško je ostao nem na novi album Jelene Kalreuše koji je dobio sjajne ovacije i odjeknuo domaćim i svetskim medijima. Da li će ipak nekon zagonetnom objavom odgooriti na reči Rehabilitacija za koju javnost sumnja da je upućena njemu, ostaje samo da vidimo…

Ukoliko ste propustili, pogledajte spot i poslušajte reči:

Pročitajte Na Karleušinom albumu i pesma posvećena Dušku – Svaka njena reč boli, a ove reči posebno TEKST

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram