Odnos Jelene i Dijane Đoković
Svet

August 10, 2023 11:45

By

Svakim danom sve je jasnije, maske padaju same: Jelena, zar tako sa mojim anđelima…

Odnos Jelene i Dijane Đoković je nikad bolji, poštuju se i podržavaju

Jelena i Novak Đoković trenutno su u Crnoj Gori, gde je najbolji teniser svih vremena spojio lepo i korisno.

Naime, on u Herceg Novom redovno trenira sa svojim timom, a u slobodno vreme uživa na plaži i u koncertima, gde se ludo zabavlja sa porodicom. Njegova supruga Jelena prati ga u stopu, a tu su i Novakova braća Đorđe i Marko.

Pročitajte Ljubav prošla, tuga došla sama – Evo kako bi se zvala beba Nemanje i Anastasije FOTO 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie 🇫🇷🇬🇧 (@ndjokofan)

Roditelji Novaka Đokovića Dijana i Srđan, od početka karijere našeg asa verovali su u njega i podržavali ga svim srcem. A kada je reč o odnosu svekrve i snaje, Dijane i Jelene u par navrata Jelena je stavila do znanja koliko poštuje Dijanu.

Naime, nakon velike Noletove pobede na “Australian Openu”, Jelena je podelila Dijaninu fotografiju i napisala kratko “Majka“. Sa druge strane Dijana je svojevremeno priznala da se u potpunosti ne slaže sa načinom na koji Novak i Jelena odgajaju decu, ali se ne meša u isti.

Pročitajte BOLEST Srđana Đokovića uzela maha – Dijanina molitva za supruga, Novak i sinovi u suzama (FOTO)

Odnos Jelene i Dijane Đoković

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je Dijana jednom prilikom.- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: “Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: “Bako, normalne, pusti te bezglutenske” – otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji “Dok anđeli spavaju”.

Pročitajte Marijana Mateus bacila oko na Đokovića – Supruga poludela kad je pročitala kompliment koji mu je kreatorka uputila

Odnos Jelene i Dijane Đoković

Foto: Rajko Ristić

– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: “Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: “Bako, normalne, pusti te bezglutenske – otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji “Dok anđeli spavaju”.

Pročitajte Uništiće Novaka – Jelena Đoković zbog načina na koji se leči ponovo navukla na sebe bes javnosti

Odnos Jelene i Dijane Đoković

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Dijana je jednom prilikom komentarisala vezu sina sa Jelenom.

– Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari”, otkrila je majka Novaka Đokovića u jednom intervjuu o Jeleni.

Dijana i Jelena nakon velikih pobeda Novaka Đokovića često su najveselije na proslavama, a neretko javnost ima priliku da ih vidi zagrljene kako igraju i pevaj, što dovoljno govori o ljubavi i poštovanju koje imaju jedna za drugu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Guliver Getty Images