Jelena Karleuša rođendan
Svet

August 18, 2023 09:15

By

Tresao se Beograd zbog Karleušine rođendanske žurke: Pop diva nikada lepša, evo šta je Duško radio FOTO

Jelena Karleuša rođendan je proslavila u dvorištu vile na Senjaku

Juče se tresao Beograd, a razlog tome nisu bile vremenske nepogode, već 45. rođendan Jelene Karleuše koji je pop diva proslavila u krugu prijatelja u impozantnom dvorištu luksuzne vile na Senjaku. Do kasno u noć trajala je tematska žurka, a tema je pretpostavljate, bio njen novi 11. studijski album “Alpha”.

Pročitajte: Pored ovog prizora Tošić se budio svako jutro – Karleuša bez trunke šminke, ista je kao na početku karijere FOTO

Jelena Karleuša rođendan

Instagram

Dvorište je bajkovito dekorisano grandioznim cvetnim aranžmanima u beloj boji, dok je mesto za fotografisanje ukrašeno inicijalima “JK” koji su urađeni u duhu estetike “Alpha” albuma. Kako prenosi Story, svaki gost dobio je i kesu sa poklonom, sa imenom domaćice. Osim sjajne dekoracije, poklona i vrhunskog posluženja, pop diva je za goste priredila i provod za pamćenje.

Pročitajte: Nikad tužniji rođendan – Umesto Karleušine rođendanske žurke usledile su suze FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena Karleuša rođendan je proslavila baš onako kako je zamišljala, a imala je ogromno iznenađenje i za svoje fanove. Naime, jučerašnji dan otpočela je spektakularnom najavom novog, 12. albuma “Omega”, koji se očekuje 20. avgusta, koji je kako je najavila i žanrovski i estetski.

– Dragi moji, hvala na moru impresija, utisaka, pregleda, čestitki! Želela sam da i ja vas iznenadim za svoj rođendan i najavim vam moj 12. studijski album, “OMEGA”, na kom sam radila paralelno sve vreme. Predstavljam vam COVER ART albuma “OMEGA” koji je celina za sebe, estetski i žanrovski nesto potpuno drugačije od albuma ALPHA – poručila je pop diva.

Pročitajte: Duškov odgovor stigao iz daleka, bole reči o Karleuši i deci – Smogao je snage samo ovo da izusti FOTO

Jelena Karleuša rođendan

Instagram

Slavljenica je juče zablistala u dugoj zlatnoj, metalik haljini, a njenog supruga nismo uočili na rođendanskim fotografijama, te je verovatno i sa ove proslave divnog dana izostao zbog poslovnih angažmana koje ima širom sveta.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images