Kako se neguje Jelena Karleuša
Svet

August 16, 2023 18:15

By

Pored ovog prizora Tošić se budio svako jutro: Karleuša bez trunke šminke, ista je kao na početku karijere FOTO

Kako se neguje Jelena Karleuša otkrila je jednom prilikom, bićete iznenađeni

Jelena Karleuša je više puta isticala koliko truda, energije i novca ulaže u svoje nastupe, kostime, ali i u besprekoran izgled kože tela i lica. Tako smo na njenom Instagramu nedavno imali prilike da vidimo njeno lice bez trunke šminke, a jedan detalj svima je promakao.

Pročitajte Korigovala jednu stvar na licu – Jelena Karleuša se nakon dužeg vremena podvrgla promeni, drugačija je FOTO

Kako se neguje Jelena Karleuša

Foto: Rajko Ristić

Na licu pevačice, godine se uopšte ne vide, pa tako u svojim četrdesetim izgleda izuzetno mlađe, savršena nega izbrisala je svaku boru, a čini se da Karleuša iz godine u godinu izgleda sve bolje. Mnogi se pitaju kako uspeva da održi kožu zdravom i blistavom s obzirom na to da posao kojim se bavi podrazumeva svakodnevno šminkanje, a ona je nedavno otkrila trik koji svako može da priušti.

Pročitajte Jelena Karleuša ponovo u centru skandala – Pinkova voditeljka je glavni krivac za sve VIDEO

Kako se neguje Jelena Karleuša

Instagram

– Kreme delim na dnevne i noćne, uvek imaju visoki zaštitni faktor i namenjene su suvoj koži. Svaki put pažljivo očistim lice, a važan je i način na koji se krema nanosi. Masaža lica je moja tajna, cirkulacija je ključna u borbi protiv starenja i opuštanja kože. Nikada nisam bila kod kozmetičara. Sama sam svoj majstor i moj savršen ten je dokaz da znam šta radim. Bez korektora, bronzera i sjaja za usne ne bih mogla da zamislim dan ‒ otkrila je Jelena Karleuša jednom prilikom.

Osim što smo imali prilike da je vidimo bez šminke, nije se libila ni da pokaže svoje telo koje je dovela do savršenstva uz pomoć svoje nutricionistkinje i posebnog načina ishrane. Slika s početka karijere takođe svedoči da je Jelena zadržala blistavi u baršunasti sjaj lica, glatkost i vedrinu pisao je ranije Hello!.

Pročitajte Cecu ispred vile na Dedinju sačekao stravičan prizor – U sve umešana Jelena Karleuša FOTO

Kako se neguje Jelena Karleuša

FOTO: ZORAN JAKŠIĆ

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello! / Svet

FOTO: Ivan Vučićević