Nega Jelene Karleuše
Svet

February 5, 2024 10:15

By

Nikad neće naći ženu kao što je ona: Tošić se svako jutro budio pored Jelene a ona ga je ovako zavodila FOTO

Nega Jelene Karleuše vrlo je jednostavna, bićete iznenađeni

Jelena Karleuša je više puta isticala koliko truda, energije i novca ulaže u svoje nastupe, kostime, ali i u besprekoran izgled kože tela i lica. Tako smo na njenom Instagramu nedavno imali prilike da vidimo njeno lice bez trunke šminke, a jedan detalj svima je promakao. Nega Jelene Karleuše dostupna je svim damama…

Nega Jelene Karleuše

Foto: Rajko Ristić

Nega Jelene Karleuše – Lice kao dvadesetogodišnjakinja a telo… 

Na licu pevačice, godine se uopšte ne vide, pa tako u svojim četrdesetim izgleda izuzetno mlađe, savršena nega izbrisala je svaku boru, a čini se da Karleuša iz godine u godinu izgleda sve bolje.

Pročitajte Korigovala jednu stvar na licu – Jelena Karleuša se nakon dužeg vremena podvrgla promeni, drugačija je FOTO

Mnogi se pitaju kako uspeva da održi kožu zdravom i blistavom s obzirom na to da posao kojim se bavi podrazumeva svakodnevno šminkanje, a ona je nedavno otkrila trik koji svako može da priušti. Nega Jelene Karleuše – u ovome je caka…

Nega Jelene Karleuše

Instagram

Nega Jelene Karleuše – Čišćenje i kreme kao must have

– Kreme delim na dnevne i noćne, uvek imaju visoki zaštitni faktor i namenjene su suvoj koži. Svaki put pažljivo očistim lice, a važan je i način na koji se krema nanosi.

Pročitajte Cecu ispred vile na Dedinju sačekao stravičan prizor – U sve umešana Jelena Karleuša FOTO

– Masaža lica je moja tajna, cirkulacija je ključna u borbi protiv starenja i opuštanja kože. Nikada nisam bila kod kozmetičara. Sama sam svoj majstor i moj savršen ten je dokaz da znam šta radim. Bez korektora, bronzera i sjaja za usne ne bih mogla da zamislim dan ‒ otkrila je Jelena Karleuša jednom prilikom.

Nega Jelene Karleuše

Instagram

Osim što smo imali prilike da je vidimo bez šminke, nije se libila ni da pokaže svoje telo koje je dovela do savršenstva uz pomoć svoje nutricionistkinje i posebnog načina ishrane.

Ovo je sigurno i najlepši prizor pored kog je Duško mogao da se budi, da li je to tako i danas nismo sigurni…

AUTOR: SVET

IZVOR: Espres

FOTO: ATA images