Fotografija Melis i Mustafe
Svet

May 30, 2023 22:00

By

Mustafa Sandal u žestokoj akciji sa suprugom: Sinovi zanemeli kada su videli tatu na eksplicitnom snimku VIDEO

Fotografija Melis i Mustafe iznenadila javnost

Turski pevač Mustafa Sandal bivši suprug Emine Jahović, stupio je u brak sa izabranicom Melis Sutšurup, pored koje je pronašao sreću nakon razvoda od srpske pevačice.

Pročitajte Mustafa se vratio – Javno je priznala da je on poseban čovek, ljubav ponovo cveta FOTO

Fotografija Melis i Mustafe

Instagram

Međutim, sada su izazvali burnu reackiju zbog fotografije koju su objavili na društvenoj mreži Instagram. Naime, Melisa Sandalu u punom klubu sedi u krilu. Mustafa i Melis prvi put su uhvaćeni zajedno u maju 2019. godine, a turski mediji brujali su o snimcima i fotografijama na kojima se pevač i njegova nova devojka drže za ruke.

Pročitajte Emina Jahović ponovo zaljubljena – Pevačica u vezi sa znatno starijim bogatašem

Fotografija Melis i Mustafe

Instagram

 

Kako je tada objavljeno u tamošnjim medijima, Melis je 20 godina mlađa od Mustafe i preduzetnica je, vlasnica je jednog modnog butika u Istanbulu. Iz prethodnog braka ima sina, dok Sandal iz braka sa Eminom Jahović ima dvojicu naslednika – Jamana i Javuza. 

Pročitajte Emina Jahović s hidžabom na glavi – Imala je poseban razlog za njegovo oblačenje FOTO

Fotografija Melis i Mustafe

ATA images

– Mustafa i ja smo samo prijatelji, više mi nije muž pa me ne pogađa sa kim je uslikan – rekla je Emina Jahović 2019. godine, nakon što je njen bivši suprug prvi put viđen sa novom izabranicom.

Podsetimo, Emina i Mustafa su u februaru 2018. objavili da se razvode, nakon 10 godina braka, a Sandal je napravio glamuroznu svadbu u Rimu. Par je prvo imao intimnu ceremoniju večanja u Amabasadi Turske u Rimu, a gala svadba tajala je čak dva dana. Naime, velika proslava bila je u letovalištu Marmaris za 80 ljudi, a sve ga je koštalo pola miliona evra

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: Instagram