Život Eve Ras svet portal svet tabloid svet
Svet

August 4, 2023 11:49

By

Potresne scene ispred doma Eve Ras: Preminulu glumicu iznose iz stana, a ovo su bile njene poslednje reči FOTO

Fotografija preminule Eve Ras je zastrašujuća

Proslavljena glumica Eva Ras kreativnost ispoljava na razne načine. Poznato je da se odavno bavi književnim radom i slikarstvom, a u poslednje vreme kreativnost isprobava i na računaru.

Pročitajte Eva Ras brutalno pretučena u 83. godini – Unutrašnja krvarenja ne prestaju, za sve optužila koleginice 

Fotografija preminule Eve Ras

Rajko Ristić

Tako je na društvenim mrežama objavila fotomontažu koju je napravila, a na kojoj može da se vidi kako je lekari mrtvu nose u najlonskoj kesi. Fotografija preminule Eve Ras u isto vreme je zgrozila i rastužila njene fanove. Ova morbidna slika nastala je nakon što je glumica doživela incident na snimanju, o kome je pisala na svom Fejsbuk profilu.

Pročitajte Eva Ras u šoku zbog odluke Lazara i Danice – Potresla sam se kao da su umrli

Fotografija preminule Eve Ras

Facebook

– Da sam poginula na snimanju, govorili bi da je to bio nesrećan splet okolnosti, ali ostala sam živa i mogu da tvrdim da je to bio atak na mene, da su me sa uživanjem gnječile kao vašku i da je bilo sasvim namerno, da nije tako ne bi bile ljute, ne bi prestale da komuniciraju sa mnom, ali one ćute i na setu, gaze i profesinalizam, ja im mutim um. Danas je deseti dan od atentata na mene i još se nisam oporavila, unutrašnje krvarenje još nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi ako su mogle tako da unakaze staricu od 83 godine – napisala je nedavno glumica na društvenim mrežama.

Pročitajte Jeziva ispovest Eve Ras – Rak me pojeo iznutra, živim život bez smisla

Fotografija preminule Eve Ras

Bojan Vuković

Eva Ras je potom u medijima objasnila šta se tačno desilo.

– One su mene gurnule sa leđa i njih tri su pale na mene. U prvi čas sam pomislila da je slučajno, da je nezgoda. One nisu meni prišle da me pitaju kako sam, bile su ljute čak što nisam crkla. Nedelju dana kasnije su prestale i da pričaju sa mnom. Jednoj sam ja prišla i pitala je da li se seća šta su mi uradile, ona mi je rekla da se ne seća. Pošto ja mojim koleginicama nisam mila, iskoristile su priliku da me napadnu usred snimanja. Neću nikog da tužim, ali ne mogu da verujem da niko od njih ne zaustavlja snimanje jer je baba od 83 godine crkla – rekla je glumica pa nastavila.

Pročitajte Bajkoviti porodični dani koji slamaju srca – Uspomena Eve Ras sa ćerkom Krunom koja je preminula sa 24 godine

Fotografija preminule Eve Ras

Ata images

– Kada su pale na mene, ja sam se povredila. Ja sam bolesna, godinama se lečim od kancera, znala sam da imam unutrašnje krvarenje od pada. Deset dana sam bila povređena, sada sam dobro. To je bio atentat na mene. Šta da sam imala još jaču povredu, a da niko ne reaguje na to i ne ukaže prvu pomoć. Neću da kažem ko je to uradio, jer čije god ime da kažem to je beznačajno – ispričala je Eva.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES