Stanje Rade Manojlović svet portal svet tabloid svet
Svet

May 20, 2023 21:15

By

Strah i tuga paralisali su je u sekundi: Otac Rade Manojlović meta atentata, ne sme da ostane i bez njega

Otac Rade Manojlović bio je meta atentata

Rada Manojlović ne krije da joj je otac Rade od majčine smrti najveća podrška kroz život. Pevačica je veoma vezana za porodicu, sestru i oca kojem bezrezervno pomaže u materijalom smislu. Ona je sagradila prostranu kuću u kojoj on sada živi, kupila sve poljoprivredne mašine, ulaže u imanje, te vodi računa o njegovom zdravlju, jer nikada nije zaboravila koliko se žrtvovao za nju.

Pročitajte: Rada Manojlović više ne liči na sebe – Povećala usne, podigla jogodice, izblajhala kosu – Fanovi je nisu prepoznali FOTO

Otac Rade Manojlović

Ata images

Rada nikada nije krila da je od tinejdžerskih dana navikla da radi i da sa svojim tatom peva na veseljima i u okolnim lokalima. Iako se nikada nije žalila, priznala je da se nekoliko puta našla u neprijatnoj situaciji, pa čak i strahovala za život, jer publika neretko nema poštovanja prema pevačicama. Jednom prilikom je otac Rade Manojlović kako tvrdi, umalo stradao.

Pročitajte: Bolest paralisala Radu Manojlović – Ignorisala jezive bolove, a sad je primorana na operaciju

Otac Rade Manojlović

Instagram

Moj otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menažder. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kome je spavao i iščupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću izašao je nepovređen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovek, a i imali smo sreće – ispričala je jednom prilikom Rada i opisala da je i ona bila napadnuta.

Pročitajte: Tužne slike iz bolnice – Radi Manojlović se pogoršalo zdravstveno stanje

Otac Rade Manojlović

Ivan Vučićević

– Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pevala i uzviknuo: Sve ću da vas pobijem. I to samo zato što pevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpeva neku pesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pevala na takvim mestima. Na to sam izuzetno ponosna.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić