Nadica Ademov otkrila tajnu svet novine svet portal
Svet

April 4, 2023 17:13

By

Saša Popović u strahu od muža poznate pevačice: Ona sve zakuvala

Noćna mora Saše Popovića bio je muž poznate pevačice

Pevačica Zlata Petrović oduvek je isticala da je u odličnim odnosima sa svim svojim bivšim muževima i partnerima. A, to su uglavnom i oni potvrđivali.

Pročitajte: Zlata Petrović šamarala sve bivše muževe – Ćušku dobili Saša Popović, Hasan i Peja

Noćna mora Saše Popovića

ATA images

Međutim, s vremena na vreme Hasan Dudić, pevačicin drugi muž, oplete po njoj, pa čini se ne bira reči kako bi je ocrnio. A jednom prilikom je, između ostalog rekao da je zbog Zlate on bio noćna mora Saše Popović.

Pročitajte: Zlata Petrović progovorila o Popoviću i Nedi Ukraden – Sve znam, nakon nje sam bila sa njim, ovo su detalji 

Noćna mora Saše Popovića

Rajko Ristić

– Saša Popović me zamrzeo zbog Zlate, ko zna šta je ona njemu sve pričala. Kad god neko zakuca na vrata ona kaže: “Hasan je!” Bio sam noćna mora Saše Popovića. Čovek je imao traume od mene. Ja Popovića cenim i poštujem, bez obzira na to kakav je život vodio, on je jedan kulturan čovek.  A, Željko, s kojim se Zlata zabavljala je klasičn lovac na propale pevačice, takvih je puna autobuska stanica, nju je samo za marketing iskoristio – rekao je jednom prilikom Hasan Dudić

Pročitajte: Svi detalji svađe Zlate Petrović sa Snežanom Đurišić – Pomirenje se ne nazire, ovo ne može da joj oprosti 

Noćna mora Saše Popovića

Rajko Ristić

Dudić je tada ispričao i da nije istina da je pevačica u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerima već da to priča kako bi je ljudi voleli.

– Zlata svašta priča. Sramota je to što je pričala loše stvari iz života našeg sina. Ona nijedno dete nije odgajila, ni moje ni Pejinog sina. Ona bi bila teška beda i sirotinja da mene nije bilo. Kad je odlazila od mene odnela je sav novac i mnogo zlata. Ona je nečovek, veliki glumac i manipulator. Pod stare dane se slikala gola za novine. Moja unuka je divna, al ne daj bože da pokupi babine gende – govorio je ranije Hasan, koji je danas s pevačicom u dobrim odnosima.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM