Fotografija Tanje Vojtehovski
Svet

January 4, 2023 11:30

By

Presrećna u zagrljaju poznatog političara: Tanja Vojtehovski konačno objavila zajedničku fotku, ljubav je to FOTO

Fotografija Tanje Vojtehovski u društvu poznatog političara oduševila

Tanja Vojtehovski dobro je poznato TV lice i na uspešnoj karijeri mnogi mogu da joj pozavide. Iako se iz javnosti povukla nakon prestanka emitovanja njene autorske emisije “Život priča“, te karijeru usmerila u drugom pravcu, gledaoci je nisu zaboravili, a njen iznenadni nestanak sa malih ekrana još uvek izaziva polemiku.

Pročitajte: Sreća nije da se krije – On je novi izabranik Sanje Marinković, voditeljka potvrdila lepe vesti

Muž Tanje Vojtehovski

Instagram

Privatni život nekadašnje voditeljke takođe je i te kako interesantna tema domaće javnosti, pa je najnovija fotografija Tanje Vojtehovski koja je osvanula na društvenim mrežama probudila znatiželju kod poštovalaca njenog lika i dela. Imajući u vidu da svoju intimu ona ne forsira u javnosti, ne čudi činjenica da je fotografija Tanje Vojtehovski sa poznatim političarem izazvala veliku pažnju.

Pročitajte: Dečko poznate voditeljka je zgodan, prosed i lekar – Konačno objavila zajedničku fotku, pogledajte kako se vole

Naime, na popularnom Instagramu ekonomista i generalni sekretar Stranke slobode i pravde, Peđa Mitrović objavio je story u zagrljaju nekadašnje voditeljke koju veoma retko u poslednje vreme možemo da vidimo u javnosti. Veoma raspoloženi i sa širokim osmesima pozirali su i to podelili na pomenutoj društvenoj mreži, a u kom svojstvu su njih dvoje, tema je koja je pokrenula mnoštvo komentara.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram