Istina o braku Zorice i Kemiša svet tabloid svet portal svet
Svet

August 12, 2023 11:30

By

Pripio je uz sebe i ne pušta: Zorica Brunclik u zagrljaju poznatog frajera, mnogo je zgodniji od Kemiša FOTO

Fotografija Zorice i Kemiša iz mladosti šokirala je svakog

Kada su se upoznali pre nešto više od tri decenije, ni slutili nisu da će ostatak života provesti zajedno. Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš imaju jednu od najlepših ljubavnih priča sa estrade, a čini se da su njihove emocije posle toliko godina sve jače. Iako nisu od onih koji privatan život kriju od očiju javnosti, o njihovom upoznavanju i početku emotivne veze slabo šta se zna.

Pročitajte: Ćerka Zorice Brunclik i Kemiš umalo nastradali – Pevačica sve gledala nemoćna da spreči tragediju

Fotografija Zorice i Kemiša

Ata images

Kad sam ga srela nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki – prisetila se pevačica u emisiji “Iz profila” svojevremeno, međutim, kako je vreme odmicalo, shvatila je da će da se uda za njega jednog dana.

Pročitajte: Mrzela sam rođenu majku zbog gladi i siromaštva – Zorica Brunclik odrasla na vodi i hlebu

Fotografija Zorice i Kemiša

zorica brunclik i kemis

Oboje su iza sebe imali propale brakove, pevačica troje dece a harmonikaš dve ćerke. Međutim kada su shvatili da su emocije između njih prave, rešili su da uplove u vezu i sve ostalo je istorija. Kao kruna ljubavi i skladnog odnosa na svet je stigla naslednica, Zlata, koja je postala miljenica porodice.

Pročitajte: Zorica Brunclik godinama poricala da se odrekla najstarije ćerke, ali sada je istina konačno otkrivena

Fotografija Zorice i Kemiša

Ata images

Sada je na društvenim mrežama osvanula fotografija Zorice i Kemiša sa početka zabavljanja. Za nju je, čini se, vreme stalo, jer osim što nema prepoznatljivu boju kose sve ostalo je isto, dok se za njenog supruga to ne bi moglo reći. Naime, harmonikaš je imao sigurno 40 kilograma manje na slici koja kruži društvenim mrežama. Poznata pevačica jednom prilikom je otkrila i na kakve prepreke su nailazili kada je trebalo da organizuju prvi ljubavni sastanak.

Pročitajte: Zorica Brunclik krstila unuku – Ona i snajka stajlingom potpuno šokirale goste FOTO

Fotografija Zorice i Kemiša

Zbog prethodnih pogrešnih izbora, bilo me je sramota da joj kažem da idem na sastanak na kojem sam se ustvari i smuvala sa Kemišem. U hotel nismo mogli, jer smo oboje poznati, jednako kao ni u restoran. Vozili smo se po Beogradu i okolini, kad nas je u Grockoj zaustavio policajac i zamolio da ga povezemo do zubara, jer trpi bolove. Toliko smo se spetljali objašnjavajući da idemo iz nekog studija, a potom, kad smo ga ostavili, Miroljub je predložio da ipak odemo do jednog hotela, gde će naš boravak uz pomoć jednog njegovog prijatelja biti diskretan. Iako je obećao da će se skloniti sa ulaza dok ja ne prođem, virio je iza recepcionarskog stola, ali nikada nije otkrio tajnu. Tako je počela naša ljubav – otkrila je folk zvezda svoju životnu priču svojevremeno, preneli su domaći mediji.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević