Glumica i voditeljka Marijana Mićić
Svet

September 23, 2023 09:00

By

Marijana Mićić je ljubav svog života pronašla neočekivano, a mnogi ne znaju ko je čovek sa kojim čeka drugo dete

Glumica i voditeljka Marijana Mićić uskoro treba da se porodi

Marijana Mićić je prošle godine na svet donela ćerku, a uskoro ponovo treba da se ostvari u ulozi majke pa će mala Ana dobiti sestru.

S obzirom da Marijana ne voli svoj privatni život da eksponira, javnost dugo nije znala ko je njen partner. Njegovo ime je Miloš i po profesiji je producent i sin je pevača Srđana Marjanovića.

Glumica i voditeljka Marijana Mićić

Instagram

Jednom prilikom je Marijana Mićić je za medije ispričala kako su se ona i Miloš upoznali i otkrila je da se to desilo sasvim slučajno na hodniku.

Marijana Mićić i njen partner su se upoznali sasvim slučajno

“Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu, pa sam ga primetila“ – rekla je ona i dodala da je on divan i da je promenio. Pozitivno utiče na nju i sve se desilo spontano kao i njihov susret. Znao je da reaguje kada je ona imala neke svoje “žute minute” i to je vremenom uticalo na njeno ponašanje. Takođe je izjavila da je ranije bila mnogo posesivna, sebična i ljubomorna i da je on uspeo sve to da svede na minimum.

Glumica i voditeljka Marijana Mićić

Instagram

Tokom jednog intervjua glumica i voditeljka Marijana Mićić je izjavila da su sigurno sudbina i svemir uradili svoj deo posla kada je njihovo upoznavanje u pitanju, ali i da su njih dvoje takođe zaslužni jer da njihove reakcije nisu nailazile na prave reakcije, njihova veza ne bi ni opstala bez obzira na ljubav.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram, ATA images