svet

September 9, 2014 14:35

By

Marijana Mićić: Uživam u novoj ljubavi i spremna sam za ulogu majke

Marijana Micic 1

Posle više od godinu dana pauze na televizijskim ekranima, uspešna voditeljka i glumica Marijana Mićić dobila je nedavno angažman iz snova. Reč je o televizijskom šou-programu „Pinkove zvezdice“, koji će na jesen početi sa emitovanjem, a zbog želje da bude deo ovog projekta, simpatična Beograđanka odlučila je da prekine dugogodišnju saradnju sa produkcijskom kućom „Emotion“ i da se pridruži „ružičastoj“ televiziji. Po prirodi spontana i duhovita, Marijana smatra da će se odlično snaći u novom poslovnom izazovu. U to nema sumnje, mnogo puta se dokazala kao vrhunski profesionalac. Uz to, sada zrači posebno dobrom energijom, za šta je zaslužan njen emotivni partner Miloš Marjanović, sa kojim uživa u romantičnoj ljubavi više od jedne godine. Godinu dana mlađi producent „oborio je s nogu“ vrcavu brinetu, koja priznaje da je pored njega uspela da „uguši“ svoju posesivnost i naučila je da se daje, pa joj ne smeta što je u njihovoj vezi ona zadužena za romantična iznenađenja. Iako još ne želi da priča o planovima za brak, bivša voditeljka „Velikog brata“ sigurna je da će i to uskoro doći na red, a prethodno će se potpuno posvetiti radu na novoj emisiji.

Uskoro počinjete da radite emisiju „Pinkove zvezdice“, jeste li uzbuđeni zbog toga?
– Jako sam uzbuđena. Uželela sam se posla, pogotovo rada na televiziji. U poslednje vreme snimila sam jednu seriju, a radila sam i u pozorištu, ali kada je reč o televizijskim emisijama, imala sam pauzu od godinu dana i nekoliko meseci. Zbog toga jedva čekam da počnemo sa radom. Razlog više što sam srećna je što ću ponovo raditi sa decom. Obožavam mališane, sa kojima se radi na potpuno drugačiji način.

Nedavno ste izjavili da biste voleli da se uskoro ostvarite kao majka. Smatrate li da je ova emisija na neki način pozitivni signal te vaše želje?
– Apsolutno sam spremna za ulogu majke, a što se tiče signala, oslanjam se jedino na Božje.

Nekoliko puta ste u intervjuima izjavljivali da ste od početka veze sa Milošem znali da je on pravi čovek za vas, kojim osobinama vas je osvojio?
– Uvek mi je neprijatno kada treba da govorim o njemu jer mogu samo da ga hvalim. Mislim da me je prvo osvojio svojom pristojnošću i lepim ponašanjem, na to uvek „padam“. Kasnije, kada sam videla da moju sreću i moje želje stavlja ispred svojih, bila sam osvojena za ceo život. Umeo je na pravi način da probudi te iste osobine kod mene zbog čega sam srećna. Ranije sam bila sebična i posesivna, ali sa njim je nemoguće biti takav. To je nešto najvrednije što sam dobila. Naučila sam da dajem.

Ostatak intervjua možete pročitati OVDE. 

Intervju: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content
Stilistkinja: Vanja Pantin