Brak Goce Tržan
Scandal

24 Marta, 2021 17:00

Goca napala Rašu zbog Teodore! „Šta ti ima njoj da UDARAŠ u bubanj?”

Kako SCANDAL! saznaje, Goca Tržan potpuno je poludela od ljubomore zbog Teodore Džehverović!

Goca napala Rašu zbog Teodore!

Naime, Raša je uplakan i ucveljen izleteo iz stana u kom živi s Gocom i potom se požalio prijateljima da ga je napala jer je iz zezanja rekao da bi rado udarao bubnjeve za mladu pevačicu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan)

Raša i Goca su slučajno nabasali na neke Teodorine pesme i spotove preko TV-a, pa se Raša našalio da bi udarao u bubanj Teodori aludirajući da ne bi imao ništa protiv da svira i prati je na bubnjevima – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Na to je dodao da mala Teodora ima odlične pesme, rifove, aranžmane, te je samo konstatovao da mala radi posao kako treba, ali je Gocu to baš izbacilo iz takta, pa je počela da sikće: Šta ima ti njoj da lupaš u bubanj, imaš ti kome da lupaš u bubanj! Ja sam ti žena, samo meni možeš da lupaš… Naravno, Goci je bilo jasno da se on šalio, ali je i sama htela da se zeza, pa ga je napala. Međutim, Radomir se uplašio da ona misli ozbiljno i da je zaista ljubomorna, pa se spremio i ucveljen izašao iz stana, te otišao da se žali ortacima. Goci je sve to bilo smešno. Kad se vratio, samo mu je dobacila: Baš mene briga i za bubanj, ik za Teodoru, idi sviraj i lupaj kome oćeš, zabole me – prepričava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ