Svet

22 Oktobra, 2021 20:00

Goca tuži Bjelu! U filmu „Toma” Šabana nazvali GANCIJEM!

Porodica Šaulić šokirana je kako je Šaban predstavljen u filmu “Toma”. Iako se svega u dve scene spominje, pokojna zvezda nazvana je Gancijem.

Goca tuži Bjelu!

Baš su se svi iznenadili zbog toga. Realno, bez veze je da od svega što je Šaban u životu uradio u filmu bude pomenut u kontekstu šverca cigareta i kao Ganci. Bolje da su ga preskočili. Zašto takvu legendu sada omalovažavati na taj način. Mislim da će ili tužiti Bjelogrlića ili tražiti da se ta scena izbaci ili promeni kada se bude radila serija – kaže izvor, a Šabanov brat Hasan Dudić priznaje da je šokiran.

Ja ne znam ko je glavni krivac što je moj brat ponižen u tom filmu, da li Bjela ili neko drugi, ali j**em mu sve, ko god da je u pitanju. Čime je to Šaban zaslužio? Nije nikog popreko pogledao, nikad problem nije napravio, ma mrava nije zgazio da ovako seru po njemu. Šta im to treba?! Sram da ih bude sve, obraza nemaju! Ti uzimaš jednog Šabana predstavljaš ga na filmu kao nekog levog, nebitnog, pa ga još i vređaš. Čemu to? Uradio si fi lm o Tomi, neka akcenat bude na njemu, bio je legenda, ali nemoj da vređaš druge umetnike. Videću sa porodicom ako treba i da tužimo da se sa mog brata skine ova ljaga, neka to izbace iz filma, iz serije, njihov je problem šta će da rade. Neka ga puste da mirno počiva na onom svetu. Taj isti Bjela se druži sa muslimanima i Romima, a sad pljuje po njima – zaključuje Hasan za Svet.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ