Scandal

22 Februar, 2021 23:00

HAOS! Natašu Bekvalac pokušali da SPREČE da se VRATI u Beograd!

Kako SCANDAL! saznaje, Nataša Bekvalac bila je na ozbiljnim mukama zbog preseljenja iz Novog Sada u Beograd.

Hteli da joj zabrane da napusti Novi Sad!

Naime, njeni roditelji su se navikli i na nju i na njene ćerke, pa su hteli po svaku cenu da ih zadrže uz sebe. Posebno je Natašina mama Mira bila protiv te selidbe jer se navikla da su joj tu unuke i ćerka koju je inače retko viđala zbog nastupa i obaveza oko karijere.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Nataša je jedva smirila majku i oca. Baš su se protivili tome da ona opet ode u Beograd, i to sada sama s decom – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Znajući šta je Nata prošla s bivšim mužem u Beogradu, njena mama se opravdano plaši jer će njih tri ipak živeti same. A uz to, žena se vezala za unuke i sada joj je dan predugačak bez njih. Posebno joj fali mala Katja jer je nju čuvala dok Nata radi, a Hana uči. Naravno, Nataša je uradila po svome i objasnila roditeljima da većinu obaveza ima u Beogradu, a i njene ćerke takođe, pa su morali da popuste. Ali su joj naglasili da deca moraju da budu kod njih u Novom Sadu svakog vikenda i Nata se složila s tim. Oni su inače svi vezani porodično i često se okupljaju, pa zato još više tuguju zbog Natinog odlaska, ali navići će. Pa nije Beograd preko sveta – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ