Scandal

8 Novembra, 2020 14:00

HAOS U GRANDU! Popoviću se sprema PAKAO! Žiri ga UCENJUJE zbog Milija!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Saši Popoviću sprema se velika ucena! Iako se žiri često suprotstavlja u raspravama, ovoga puta su jednoglasni – Mili će morati da leti napolje!

Popović mora pod hitno da nađe rešenje!

Tako bar pričaju svi oni koji dobro poznaju članove žirija! Njima i te kako smeta to što ih Mili vređa, viče i, kako sami kažu, glumi ludilo! Marija Šerifović mu se opasno suprotstavila, Đorđe David se umalo potukao s njim, a ni ostali nemaju baš lepo mišljenje o njemu!

Naime, od kada je Aleksandar Milić Mili došao u žiri, stanje u Zvezdama Granda je očajno! Niko od članova žirija ne može očima da ga gleda, pa zato i ne čudi što će biti napravljena pauza u snimanjima od čak dva i po meseca! Čim je shvatio da Mili nije dobrodošao i da ga ostatak žirija organski ne podnosi, Saša je rešio da ubrza snimanja, te je snimio sve emisije koje će se emitovati do sredine januara! Tek tada se nastavlja snimanje, a Popović očekuje da će se do tada smiriti tenzija i da će članovi žirija ipak prihvatiti Milija.

Međutim, članovi žirija imaju tajni plan! Kako nam prenose izvori, oni su spremili ultimatum, pa kada dođe vreme nastavka snimanja, navodno će reći Popoviću da mora da skloni Milija ukoliko misli da oni ostanu u timu! E sad, da li će se situacija smiriti u naredna dva i po meseca, ostaje da vidimo!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL