Izgled Harisa Džinovića svet portal
Svet

January 29, 2024 10:20

By

Haris Džinović fotografisan bez šešira: Svi su mislili da je ćelav, ali ovo je istina (foto)

Haris Džinović bez šešira izgleda potpuno drugačije

Vrlo specifičan i prepoznatljiv je izgled Harisa Džinovića. Muzičar rodom iz Sarajeva, sa trenutnom adresom u Beogradu, obožava šešire i gotovo u svakoj prilici ih nosi, što uvek biva ispraćeno adekvatnim stajlingom. Usklađuje pevač omiljeni aksesoar sa prslukom, košuljom, ili pak kaišem i cipelama, a u tome mu je neretko pomagala i supruga modna kreatorka Melina Džinović, od koje se navodno razvodi. Haris Džinović bez šešira ne ide čak ni po kući, tvrde oni koji ga poznaju.

Haris Džinović bez šešira svet portal svet

Rajko Ristić

Budući da Džinović ne voli da ide bez šešira ili kačketa kao aksesoara, mali je broj onih koji su ga proteklih decenijia mogli videti bez njega. Tek pokoji prijatelj i članovi porodice mogli su posvedočiti tome kako pevač izgleda kada na glavi nema apsolutno ništa, a sada i to može da vidi i njegova publika.

Pročitajte Melina pred svima urlala na Harisa, on joj uzvratio kako nijedan muškarac ne bi 

Pre izvesnog vremena u medije je dospela Harisova fotografija s početka karijere. Tada još uvek nije u tolikoj meri insistirao na šeširima, iako je oduvek voleo njima da upotpuni stajling, što je bilo u skladu sa romskom muzikom koju je tada preferirao i izvodio. Na slici se vidi da je mlad, željan dokazivanja, dostojanstven, pomalo i nadmen što ga prati kroz čitavu karijeru. Takođe u prvi plan dospela je njegova frizura.

Haris Džinović bez šešira izgleda potpuno drugačije, no, nije ćelav kako su svi mislili, ili bar nije bio u periodu kada je fotografija nastala. A, da li je lepši bez šešira ili sa njim prosudite sami.

Podsećamo, u poslednje vreme govori se o tome da se pevač nakon dvadeset i dve godine ljubavi razvodi od supruge Meline, a razlog razvoda je navodno drugi muškarac, prenose domaći mediji.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM