Horoskop
Svet

13 Aprila, 2022 08:00

Mesečni horoskop: Rođene u znaku Strelca očekuju turbulencije

Mesečni horoskop za rođene u znaku Strelca je pred vama

Iako ćete u maju izlaziti i družiti se tragajući za srodnom dušom, Merkur će vam poremetiti planove. Naime, ta planeta je u vašem slučaju povezana s emotivnim vezama, a od 10. maja će se kretati retrogradno

Počev od 15. aprila, obratite posebnu pažnju na zdravlje. Neće biti većih problema, samo prolaznih tegoba izazvanih stresnim situacijama, ali ih svakako nemojte zanemariti. Trudite se da provodite što više vremena na svežem vazduhu kako biste se opustili. Ako osetite da ste klonuli, poradite na svom duhovnom razvoju – ne bi bilo loše da se okrenete meditaciji budući da je psihičko zdravlje povezano sa fizičkim. Nakon 15. aprila imaćete utisak da vam je društveni život nekako oživeo. Ne bi bilo loše da druge ljude stavite u prvi plan – videćete da ćete se osećati bolje kad shvatite da su oni koji vas okružuju srećni i da ste vi na neki način doprineli njihovoj sreći. Pomračenje Sunca 30. aprila desiće se u vašoj 6. kući, koja je povezana sa zdravljem. Postoji mogućnost da u tom periodu neki testovi budu lažno pozitivni, pa ih za svaki slučaj ponovite i nemojte paničiti pre vremena.

Mesečni horoskop Strelac

PROMENE NA POSLU

Sunce je vladar vaše 9. kuće, pa će se njegovo pomračenje umnogome odraziti na aspekt učenja i znanja. To će biti naročito izraženo ako ste još student – možda ćete morati da se suočite sa neplaniranim izazovima na fakultetu. Takođe, postoji šansa da dođe do turbulencija na radnom mestu ako ste zaposleni, pa čak i do promene posla. To se može odnositi na promenu radnog mesta unutar iste kompanije ili čak na prelazak u drugu firmu. Dok traje pomračenje Sunca, trebalo bi da izbegnete odlazak na putovanje, a ukoliko ste upleteni u neki sudski proces, oko 30. aprila moglo bi doći do dramatičnog preokreta.

 

VREME ZA OPUŠTANJE

U maju će vaša pažnja biti fokusirana na decu, bez obzira na to jeste li roditelj ili ne. To će se desiti pod uticajem Jupitera, koji će 11. maja ući u vašu 5. kuću. Više ćete se zabavljati i imaćete priliku da iskažete svoju kreativnost. Pomračenje Meseca desiće se 16. maja u vašoj 12. kući, koja se odnosi na duhovnost. To neće imati velikog uticaja na vas, mada ne bi bilo loše da tada malo modifikujete svoj raspored i da se, ako je moguće, malo više opustite. Pomračenje Meseca uticaće i na Saturn, koji je vaša planeta finansija. To znači da ćete morati da razmislite o načinu na koji upravljate svojim novcem, a moguće je i da ćete biti prinuđeni da nešto promenite po tom pitanju.

PROČITAJTE: HOROSKOP: Vaga oseća da je LJUBAV u vazduhu

Pixabay

BIĆE DRUŽENJA

Ljubavni život će vam tokom maja biti dinamičan, ali to ne znači da će biti sjajan, budući da će Merkur, koji je u vašem slučaju povezan s ljubavlju, početi retrogradno da se kreće 10. maja. Biće susreta i druženja, ali ne i ozbiljnijih veza.

PROČITAJTE I: HOROSKOP u znaku Škorpije PRIJATELJSTVA NA TESTU!

LJUBAVNA SLAGALICA 

Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati tokom aprila i maja. Strelac i ostali znaci:

OVAN Svesni ste činjenice da je slab na vas.

BIK Snosiće posledice zbog vaše neodgovornosti.

BLIZANCI Nije mu lako s vama, ali se ne predaje.

RAK Savršeno odgovarate jedno drugom.

LAV Nemate poverenja u njega.

DEVICA Pomisliće da o vama zna više nego vi sami.

VAGA Njen šarm vas hipnotiše.

ŠKORPIJA Flertovaće s vama vrlo indiskretno.

STRELAC Mogao bi da naškodi vašoj poslovnoj reputaciji.

JARAC Odlična kombinacija u svakom pogledu.

VODOLIJA Ljuti se na vas jer ste je zapostavili.

RIBE Voleli biste da se češće viđate.

NAJTAČNIJI HOROSKOP

PROČITAJTE I: NAJTAČNIJI horoskop za 2022: Evo šta vam DONOSI ova godina!

IZVOR: ASTRO ZONA

FOTO: PIXABAY