horoskop
Svet

11 Aprila, 2022 08:00

Mesečni horoskop: Vage očekuju promene u ljubavnom životu

Mesečni horoskop za rođene u znaku Vage je pred vama

Horoskopski znak Vaga

Tokom aprila i maja nećete biti usredsređeni na sebe, već ćete se gotovo potpuno podrediti potrebama drugih. Za Vage moguće su pozitivne promene na ljubavnom planu!

U aprilu ne bi trebalo da bude većih problema, s tim što bi do 20. u mesecu trebalo da povedete malo više računa o zdravlju. Ukoliko budete osluškivali svoje telo, nakon tog datuma ćete primetiti značajna poboljšanja. Vaša 7. kuća, koja se odnosi na ljubav, biće u punoj snazi do 20. aprila, ali se to nažalost ne može reći za 1. kuću, koja se odnosi na vas lično. To znači da ćete prve dve trećine meseca posvetiti drugima i njihovim potrebama. Doduše, to je u neku ruku i svojstveno vama, pa vam ništa neće biti neobično. Navikli ste da svoje ciljeve ostvarujete kroz saradnju s drugima, tako da vam činjenica da vi lično nećete biti u prvom planu neće mnogo smetati.

Mesečni horoskop Vaga

MENJATE SE

Ako govorimo o ljubavi, sve bi trebalo da bude u redu, a primetićete da se vaši stavovi na neki način menjaju kada je o tome reč. Naime, Mars, planeta koja je povezana s vašim ljubavnim životom, 15. aprila ulazi u Ribe i biće u vašoj 6. kući. To će dovesti do određenih promena u vašem ponašanju. Na ljubav više nećete gledati samo kao na zabavu, već ćete postati mnogo ozbiljniji. Ukoliko ste slobodni, postoji šansa da se upustite u romansu sa nekim iz radnog okruženja. Ljubav ćete svojim voljenima (ne samo partneru) pokazivati na praktičan način – verovatno ćete im kroz poklone staviti do znanja da su vam važni. Kada je o poslu reč, ako ga tražite, možda bi trebalo da spustite svoje kriterijume. Od 20. aprila, fokus će biti na vašoj 8. kući, koja predstavlja regeneraciju, a to će naročito biti izraženo 30. aprila, kad dođe do pomračenja Sunca. Moguće je da ćete se suočiti sa strahom od smrti ili da će neko iz vašeg okruženja imati bliski susret sa smrću. Takođe, pomračenje Sunca biće vesnik finansijskih promena, a staviće i prijateljstva na test.

PROČITAJTE: HOROSKOP u znaku Škorpije PRIJATELJSTVA NA TESTU!

vaga horoskop

PIXABAY

SPREMITE SE ZA DRAMU

U maju ćete takođe staviti akcenat na potrebe drugih ljudi, s tim što su tokom meseca moguće određene pozitivne promene na ljubavnom planu. Naime, Jupiter će 11. maja preći iz vaše 6. u vašu 7. kuću. Venera će već biti tu od 3. maja, dok će im se Mars pridružiti 25. Dakle, imaćete razvijen socijalni i ljubavni život gotovo tokom celog meseca. Druga polovina maja biće u znaku pomračenja Meseca, koje će se dogoditi 16. maja i to u vašoj kući finansija. To znači ida ćete morati da preispitate svoje strategije i planove kada je reč o upravljanju novcem i da ih modifikujete. Ako ste roditelj ili staratelj, pomračenje Meseca uticaće na vaš odnos sa decom, pa budite spremni na malo drame. Takođe, u drugoj polovini meseca može doći do neočekivanih izdataka, a rashodi bi mogli biti u vezi sa popravkama u vašem porodičnom domu.

 

LJUBAVNA SLAGALICA 

Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati tokom aprila i maja. Vaga i ostali znaci:

OVAN Konačno će vam oprostiti uvredu.

BIK Bićete otvoreni prema njemu, bez obzira na posledice.

BLIZANCI Nećete ništa dobiti produbljivanjem sukoba.

RAK Želeće da vas vidi, pa će vam se uskoro javiti.

LAV Neće vam biti lako s njim.

DEVICA Ima jako lepo mišljenje o vama.

VAGA Tinjaju obostrane simpatije.

ŠKORPIJA Spletkariće vam iza leđa.

STRELAC Zajedno ste nepobedivi.

JARAC Dovešće vas do ludila zbog svoje sitničavosti.

VODOLIJA Dobićete ponudu koja se ne odbija.

RIBE Oduševiće vas iskrenošću.

NAJTAČNIJI HOROSKOP

 

PROČITAJTE I: NAJTAČNIJI horoskop za 2022: Evo šta vam DONOSI ova godina!

IZVOR: ASTRO ZONA